Fostul vicepreședinte american, Joe Biden, critică România din cauza referendumului pentru familie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

România a ajuns să fie pusă de către Joe Biden, fost vicepreședinte SUA, în aceeași oală cu țări care calcă în picioare drepturile omului: Cecenia, Malaezia sau Tanzania, de exemplu.

Așa am ajuns, din aliat de încredere al SUA, în țară care adoptă „politici înguste care divizează societatea încercând să redefinească familia”. Poți să-i mulțumești lui Liviu Dragnea și, în general, partidelor PSD, ALDE, PNL!

Biden a menționat România într-un discurs susținut la o cină de gală a Human Rights Campaign. El a spus următoarele:

„În întreaga lume membrii comunității LGBTQ sunt terorizați și torturați. Cecenia, El Salvador, Malaezia, Tanzania, chiar și unii dintre aliații noștri democratici, precum România, deschid calea unor politici înguste care divizează societatea încercând să redefinească familia. Orice om cu conștiință, indiferent de religie sau de convingerile personale, ar trebui să fie în stare să înțeleagă faptul că discriminarea și violența împotriva oricărei persoane, sub orice formă, este pur și simplu de neacceptat.

Însă, cel care e cel mai probabil să ne laude pentru acest referendum care ne trimite in Evul Mediu, ca societate, este Putin, președintele Rusiei. Asta ca să știi cam unde ne plasează acest referendum în peisajul politicii mondiale.

Iată și întreaga filmare cu discursurile lui Joe și Jill Biden de la HRC:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile