Câțiva români au oprit un atac sângeros de la metroul din Londra

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
13
Tweet
Sursă foto: captură video

Presa britanică îi portretiează de multe ori pe români ca fiind cauza unor probleme din Marea Britanie. În realitate lucrurile nu stau chiar așa, iar ce s-a întâmplat la metroul londonez zilele trecute demonstrează acest lucru.

Un grup de români a pus capăt unui atac sângeros, ce se putea solda cu mai multe victime. În stația de metrou Stratford, din estul Londrei, un bărbat a început să-i atace la întâmplare pe cei din jur cu un ciocan. Două persoane au fost rănite, dar numărul de victime a fost atât de scăzut datorită faptului că agresorul a fost pus la pământ de cățiva români care au acționat rapid, așa cum se vede și din filmarea de mai jos:

Românii l-au ținut pe agrespr la pământ până la venirea forțelor de ordine. Încă nu se știe dacă e voba de un atac terorist, dar cel mai probabil atacatorul din acest caz este doar un dezaxat.

Așadar, românii nu doar că merg în Marea Britanie pentru a lucra job-urile pe care nu și le doresc englezii, dar îi mai și salvează de la a fi loviți cu ciocanul în cap atunci când merg cu metroul.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile