Sacha Baron Cohen s-a deghizat în fotograf italian și a încercat să-l convingă pe O.J. Simpson să-și recunoască crima comisă

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Sasha și O.J.

Sacha Baron Cohen este un personaj foarte controversat care enervează foarte mulți oameni, iar serialul său "Who Is America?" a fost construit fix în această idee.

Serialul a fost dezvoltat în secret pe parcursul mai multor ani și a avut un obiectiv clar și anume acela de a distruge mulți politicieni americani.

Ultimul episod din show ar fi trebuit să se încheie cu un interviu extrem de interesant cu Sarah Palin, dar ea l-a condamnat pe Cohen după ce a anunțat public că a fost păcălită, iar discuția nu a mai fost făcută publică.

Sacha nu și-a pierdut toți așii din mânecă, așa că a înlocuit-o pe Palin cu O.J. Simpson, personaj care a inspirat serialul Inside Look: The People v. O.J. Simpson, American Crime Story.

Cohen s-a deghizat în Gio Monaldo, milionar și fotograf de fashion italian, și s-a prezentat la o întâlnire cu fostul jucător de fotbal american.

El a încercat să-l convingă pe O.J. să-și recunoască crima și a întrebat despre ce făcea soția lui în acea noapte fatidică.

- "Care nevastă?", întreabă Simpson.

- "Aia pe care ai împușcat-o", spune Monaldo.

- "Ei bine, în primul rând, ea nu era nevasta mea. Eram divorțați. Și, în al doilea rând, nu am fost eu criminalul".

- "Vrem să fii complet sincer cu privire la modul în care ai scăpat cu asta", insistă actorul.

- "Hey hey hey. Nu am scăpat cu nimic".

Sasha și O.J.

Monaldo vine însoțit și de o fake-wifey la adresa căreia face tot felul de glume, de genul - "Este superbă, dar uneori îmi vine să o omor".

Un interviu complet inconfortabil, plin de glume proaste, pe care n-ar trebui să-l ratezi, mai ales dacă ești fan Cohen sau O.J. sau ambii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile