Samsung GALAXY S10 ar putea avea TREI camere foto, pe lângă cea frontală

Share
Tweet
Cameră foto triplă Foto: YouTube/Marques Brownlee

Crezi că-ți ajung?

Dacă e să ne luăm după sud-coreenii de la ETNews, Samsung e gata să imite strategia Huawei când vine vremea să-și lanseze noul model de smartphone. Brandul asiatic ar urma să lanseze trei variante diferite ale lui Galaxy S10, cu dotări și prețuri diferite, adică la fel cum Huawei a scos pe piață în martie trioul P20, P20 Pro și P20 Lite.

Cele trei Huawei-uri noi Foto: YouTube/ComputerHoy.com

Dar asemănările nu se opresc aici: cel mai performant S10 va avea cameră foto triplă, conform aceleiași surse. Adică una dublă și o a treia dedesubt, pe lângă cea frontală pentru selfie-uri. Știu că sună ridicol și pare că ne îndreptăm către un viitor în care smartphone-urile vor fi acoperite complet de camere foto, dar Huawei a implementat deja formatul ăsta și s-a dovedit a fi un succes.

Combinația de 3 camere se traduce într-un zoom mai eficient, portrait mode de calitate superioară, stabilizare mai precisă, rezoluție mai bună și poze impecabile în întuneric. Uite cât de clar se vede orașul seara prin cele trei lentile ale lui Huawei P20 Plus (ignoră mașina blurată):

Foto: CNET

Dacă e adevărat, ne așteptăm ca Samsung să vină cu rezultate și mai impresionante, să ducă tehnologia asta la un nou nivel. Lăsând deoparte camera foto, e posibil ca S10 să mai aibă cititor de amprentă montat direct în display și un scanner 3D pentru față, în stilul Face ID al celor de la Apple.

Cele trei versiuni pregătite de Samsung sunt poreclite „Beyond 0”, „Beyond 1” și „Beyond 2”. Sud-coreenii de la ETNews spun că primul va avea un display de 5,8 inchi și o singură cameră în spate; cel de-al doilea o să aibă ecranul tot de 5,8, dar cameră dublă; Beyond 2, cel mai scump din serie, ar putea avea display de 6,2 inchi și camera triplă.

Așa ar putea arăta S10-le Foto: igeekphone.com

Încă nu avem o dată oficială a lansării, dar lumea se așteaptă ca Samsung să-și prezinte noua gamă GALAXY S10 în februarie 2019, la evenimentul Mobile World Congress. În orice caz, vom afla mai multe spre finalul anului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile