Scandal și ACAB la o casă de pariuri din Rahova, pentru că 3 gabori nu se descurcă cu niște cătușe

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: captură Facebook.com

Să începem cu un banc cu polițiști: „De câți polițiști e nevoie ca să pună o pereche de cătușe unui om beat? De doi care să îl țină, de unul care să-i care pumni în spate și un agent BGS care să se uite.”

Glumeam, nu e vorba de niciun banc, faza asta chiar s-a întâmplat într-o casă de pariuri din Rahova și a fost filmată, cu toate urletele și isteria de rigoare.

Bineînțeles, totul a ajuns pe Facebook și experții s-au activat îndicând că bine i-au făcut scandalagiului, că în America îl împușcau imediat, nu stăteau la discuții. Marfă rău în America.

Mai sunt și cei care se revoltă că Poliția Română a făcut exces de forță, deci #ACAB.

De fapt, întreaga treabă ne arată cât de nepregătită și varză e Poliția Română. Sunt atât de mulți agenți de poliție în filmare, plus niște BGS, dar nimeni nu s-a gândit ca după imobilizarea scandalagiului să evacueze incinta, pentru a nu le mai permite tovarășilor să se isterizeze.

Apoi, omul care e la pământ e imoblizat de 3 agenți, chiar nu ești în stare să-i pui o pereche de cătușe unui om care e imobilizat astfel? Trebuie să-i cari pumni în spate? Nu o să adresez întrebări retorice de genul: agenții de poliție n-au un antrenament basic de auto-apărare, cursuri de cum să imobilizezi și pui cătușe în diverse situații etc.? O să mă întreb doar dacă Poliția Română nu o arde și ea pe YouTube?

Concluzia pe care o tragem din această filmare nu e că ACAB sau că „bine le-au făcut scandalagiilor de acolo”, ci că Poliția Română nu e pregătită să intervină corect, fără incidente penibile, nici măcar în situații extrem de simple, cum a fost aceasta.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile