Ninge în București, iar asta înseamnă că Firea închide din nou școlile: „Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
84
Tweet
Sursă foto: facebook.com/gabifirea

În București o să ningă și în următoarele zile, iar acest lucru înseamnă, așa cum se aștepta deja foarte multă lume, că Firea va închide din nou școlile. Anunțul nu s-a lăsat prea mult așteptat, dar, de această, școlile și grădinițele vor fi închise doar pentru o zi: vineri.

„Primăreasa” a ales să suspende cursurile în școlile din București pentru că ar fi „o decizie responsabilă” și pentru că nu vrea să îi pună în pericol pe copii.

Ce-i drept, având în vedere cât de prost este gestionată capitala României, și din cauza faptului că atunci când ninge oamenii sunt nevoiți să meargă pe stradă, printre mașini, pentru că trotuarele nu sunt deszăpezite, probabil că are dreptate. Dar nu de fenomene meteo extreme trebuie să-i ferească, ci de incompetența ei, de faptul că nu e în stare să curețe trotuarele și străzile de zăpadă, deși a dat milioane de niște utilaje inutile, care topesc zăpada în Piața Victoriei.

Pentru vineri meteorologii au anunţat că temperaturile se vor situa undeva în jurul a 0 grade, iar minimele vor fi de -5 și -3 grade Celsius. În schimb, vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 50 de km/h - departe de a fi condiții meteo extreme.

„Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de Primar General, din dorința de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme", a declarat Firea.

Probabil că, și de această dată, familiile care nu au cu cine să îşi lase copiii pot să apeleze cu încredere la Direcţia Generală de Asistenţă Socială, pentru a se bucura de aceleași soluții punctuale, ca data trecută când Firea a închis țcolile timp de o săptămână.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile