Cel mai mare gest de prietenie - Selena Gomez a primit un transplant de rinichi de la prietena ei cea mai bună

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
361
Tweet
Selena și Raisa

Când vine vorba de sănătate nu mai contează nivelul de celebritate, ci poate oamenii pe care-i avem în jur.

Un exemplu ar putea fi Selena Gomez. Artista se poate mândri cu o prietenă fantastică - ea a primit un transplant de rinichi de la actrița Francia Raisa, în urma bătăliei sale cu boala lupus.

Gomez a făcut mărturisirea pe pagina ei de Instagram (publisher-ul ei a confirmat) și a spus că nu a fost prezentă în viața publică în această vară, deoarece s-a recuperat după procedură.

Tânăra de 25 de ani vorbește despre transplant ca fiind - "what I needed to do for my overall health".

Postarea nu oferă detalii despre starea de sănătate a cântăreței din prezent și nici nu spune unde a avut loc operația.

Selena

Selena a scris o declarație superbă Raisei și a recunoscut că nu există cuvinte să-i mulțumească:

"And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis".

Postarea ne arată cele două prietene în timp ce se țin de mână în salonul de la spital. Raisa are 29 de ani și a apărut în serialul "The Secret Life of the American Teenager".

Selena a dezvăluit public că are lupus în 2015, iar anul trecut a luat o pauză de la carieră pentru a-și rezolva problemele - anxietate, atacuri de panică și depresie.

Lupusul este o boală cronică inflamatorie autoimună a ţesutului conjunctiv, ceea ce înseamnă că organismul îşi distruge propriile ţesuturi. Femeile sunt de 9 ori mai afectate de această boală decât bărbații. Printre organele afectate de lupus se numără - rinichii, inima și plămânii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile