Are 36 de ani, 90 de kilograme și este eroina în catsuit de care are nevoie tenisul mondial

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
11
Tweet
sursă foto: captură video

E un adevărat spectacol de fiecare dată când Serena Williams intră pe terenul de tenis. E un spectacol nu doar în ceea ce privește jocul de tenis, unde a demonstrat deja tot ce era de demonstrat și încă continuă să o facă, dar și în ceea ce privește atitudinea.

Serena a demonstrat întotdeauna că nu trebuie să te încadrezi în niște tipare pentru a avea succes, că nu trebuie să pleci urechea la „sfaturile” sau la părerile altora. A făcut întotdeauna lucrurile cum a vrut ea, iar pentru acest lucru a devenit o sursă de inspirație pentru foarte mulți.

Serena are „36 de ani, 90 de kilograme” și este eroina de care are nevoie tenisul mondial. A demonstrat asta în cadrul primului ei meci de la Roland Garros, la care a apărut îmbrăcată într-un superb catsuit, un costum special făcut pentru ea, pentru a-i diminua problemele pe care le are cu cheagurile de sânge. Acestea i-au pus viața în pericol în trecut. Serena a declarat chiar că a fost la un pas de a-și pierde viață în timpul sarcinii, dar și după, din cauza acestor cheaguri.

Dar catsuit-ul Serenei mai are o putere specială, chiar dacă nu e făcut din vibranium, aceea de a inspira, de a transmite un mesaj pozitiv:

Mi se pare că acest costum le reprezintă pe toate femeile care au trecut prin multe, atât mental, cât și fizic, din cauza corpurilor lor, dar care au reușit să depășească acele momente și să-și recâștige încrederea în ele. Cred cu tărie că reprezintă o oportunitate pentru mine de a inspira o nouă categorie de femei și de copii minunați”, a declarat Serena după victoria în fața Kristynei Pliskova.

Nu este prima dată când Serena poartă un catsuit pe terenul de tenis, ea a mai purtat o versiune similară la US Open-ul din 2002, dar, în contextul actual, mesajul catsuit-ului 2.0 este unul mult mai puternic.

Despre acest al doilea catsuit, Serena a spus că ar fi inspirat din Black Panther, chiar dacă el a fost proiectat înainte ca filmul să aibă premiera.

Bineînțeles, fiind ceva ieșit din comun, costumul Serenei a inflamat mințile conservatoare, care s-au arătat revoltate că unei femei îi este permis să joace tenis într-un costum mulat. De fapt, chiar adversara sa s-a ofuscat, spunând că poate data viitoare o să i se permită să joace goală. Sour loser...

Nu cu mult timp în urmă, Ion Țiriac spunea despre Serena Williams următoarele: „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin.

Eu aș spune, cu tot respectul, că Serena are 36 de ani, 90 de kilograme, iar imaginea cu ea în catsuit este una fabuloasă, care nu poate decât să-i inspire pe cei care au curiozitatea de a afla povestea din spatele costumului.

Serena este cu siguranță eroina de care are nevoie tenisul mondial!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile