Care-i treaba cu fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie?

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
32
Tweet
Care-i treaba, deci?

Shiloh are doar 12 ani, însă a reușit de multe ori să fie în lumina reflectoarelor datorită stilului ei „tom-boy-ish”.

Dacă ar exista un singur lucru pe care să îl putem afirma despre Brad Pitt și Angelina Jolie, atunci acesta ar fi că ei sunt cu siguranță unii dintre cei mai open-minded și liberali părinți din lume. Iar asta pentru că, după cum bine știi, de-a lungul timpului, ei le-au permis copiilor lor să își aleagă singuri stilul vestimentar și personal, dar și identitatea - de gen, carevasăzică.

DIntre toți copii familiei (fostei familii?) Jolie-Pitt, nu poate nega nimeni că vedeta este prima născută a Angelinei, Shiloh. Shiloh este copia fidelă a părinților săi, asemănarea cu Brad Pitt, cel puțin, fiind izbitoare. De mică, Shiloh și-a purtat părul scurt și a preferat hainele masculine, ceea ce a atras nenumărate critici asupra skill-urilor parentale ale Angelinei sau ale lui Brad.

Shiloh arată mai bine în costumul ăsta decât toți tipii pe care-i știu

Mai nou, zvonurile afirmă că Shiloh trece printr-un proces dificil de schimbare de sex, ceea ce nu e o ipoteză atât de deplasată, dacă ne gândim că „dintotdeauna a vrut să fie băiat” și „crede că e unul dintre frați” , conform Angelinei.

Nu știm dacă zvonurile sunt adevărate, însă un lucru e cert: Shiloh e mult prea tânără pentru astfel de tratamente, având doar 12 ani și fiind, deci, încă un copil. De altfel, un tratament hormonal în acest scop poate duce la dereglări severe și poate avea consecințe semnificative asupra organismului său mult prea tânăr și neajuns la maturitate. Ah și, on top of that, is it even legal?

The Jolie-Pitts

Shiloh nu are încă vârsta la care să își poată da consimțământul cu privire la proceduri life-changing cum ar fi aceasta, indiferent cât de open-minded și cool ar fi părinții ei. Nu mă întelege greșit, susțin 100% tot ce înseamnă LGBTQIA+, dar, la naiba, 12 ani e totuși o vârstă mult prea fragedă. Zic și eu.

Tu ce părere ai?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile