Simona Halep și-ar fi găsit un nou sponsor care să-i dea suma de bani dorită

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
84
Tweet
Sursă foto: commons.wikimedia.org

După ce au aflat că Simona Halep a renunțat la sponsorul Adidas, pentru că nu s-au înțeles la bani, românii s-au revoltat, mai ales când au văzut că la Australian Open românca a jucat într-o ținută chinezească, fără să afișeze niciun brand.

Astfel a apărut și ideea (proastă) de a face o chetă pentru ca România s-o sponsorizeze pe Simona. Însă, se pare că Simona bătuse deja palma cu un alt sponsor în momentul în care a apărut în rochia roșie de la AO, doar că negocierile s-au prelungit, de aceea nu s-a afișat în noul echipament.

Noul sponsor al Simonei Halep ar fi Nike.

Această bănuială a fost întărită după ce Simona a aterizat la Cluj, pentru Fed Cup, și toată lumea a văzut că aceasta purta o pereche de pantaloni Nike.

Trebuie spus că sportivii precum Simona Halep nu se afișează niciodată în public purtând branduri cu care nu au un contract de imagine. Deci, nu poate fi vorba doar de o coincidență.

De asemenea, zvonurile spun că Nike nu i-ar fi oferit Simonei chiar suma de 2 milioane de dolari, dar au ajuns totuși la o înțelegere.

Ieri, Simona Halep a scris pe Facebook, în legătură cu retragerea sa de la Fed Cup, următoarele:

„Buna dimineata tuturor,

Dupa ce am petrecut aceasta saptamana odihnindu-ma si incercand sa ma refac dupa accidentarea de la Australian Open, din pacate refacerea nu este completa ca eu sa pot juca in acest weekend la Cupa Federatiei.

Echipa e pe primul loc si e mult mai important ca in echipa sa fie 4 jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, asa ca l-am informat pe capitanul echipei, pe Florin Segarceanu, sa ma inlocuiasca cu cineva apt 100% pentru joc.

Imi pare rau pentru ca nu pot sa joc pentru Romania desi e foarte important pentru mine dar voi fi in tribune la Cluj pentru a le incuraja pe fete si a fi alaturi de echipa la acest meci important.

Hai Romania!”

Partida România - Canada se va juca sâmbătă şi duminică în Polivalenta din Cluj Napoca, iar echipa României va fi formată din Sorana Cîrstea, Irina Begu, Raluca Olaru şi Ana Bogdan.

Dar, revenind la noul sponsor al Simonei, să ne așteptăm să o vedem pe româncă în astfel de reclame:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile