Snoop Dogg își va lansa propria carte de bucate, dar rețetele nu conțin niciun strop de iarbă

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Snoop

Snoop Dogg iubește marijuana, dar și mâncarea la fel de mult, drept urmare, își va lansa propria carte de bucate - From Crook to Cook.

Din păcate, niciuna dintre rețete nu conține iarbă, dar asta nu înseamnă că Snoop nu s-a gândit și la fanii lui - le-a pregătit o întreagă secțiune de munchies.

Cartea este destul de variată și complexă și va conține preparate fancy, cum ar fi homar Thermidor, dar și opțiuni simple, cum ar fi waffles. Nu va lipsi nici rețeta lui de gin și suc (preparat cu ajutorul căruia a intrat în Cartea Recordurilor, după cum ți-am zis aici).

"You know it’s blazin’ up in my kitchen. I’m takin’ the cookbook game higher with a dipped and whipped collection of my favourite recipes, ya dig?", a spus Dogg despre noua carte.

Artistul face parte din scena internațională de rap încă din 1992, dar a fost mereu fluid în ceea ce privește hobby-urile sale, iar gastronomia este printre preferate.

El are o emisiune cu Martha Stewart - Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party, show nominalizat la un Emmy în 2017.

Snoop

Toate rețetele din From Crook to Cook (50 la număr) fac parte din colecția personală a lui Snoop, iar asta nu e tot - cele 192 de pagini vor include și "epic stories and behind-the-scenes photos", care vor acompania fiecare preparat în parte.

Cartea va ieși abia pe 23 octombrie, dar dacă te-am făcut curios, atunci află că o poți pre-comanda de aici.

From Crook to Cook

PS: Snoop nu este primul rapper care are o relație extra-special cu mâncarea - 2Chainz a scris o carte de bucate de 28 de pagini, #Meal Time, Kelis a publicat cartea My Life on a Plate, iar Coolio a scris Cookin’ With Coolio. Și să nu-l uităm pe minunatul Action Bronson și emisiunea lui - Fuck, That’s Delicious.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile