Spot-ul ăsta este atât de emoționant, încât ai să plângi instant

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
19
Tweet
Awww!!!

Am o slăbiciune pentru reclamele cu mesaj pozitiv și emoționant, capabile să-ți mute mintea de la faptul că promovează un produs și să te introducă într-o lume nouă, plină de sentimente frumoase și diferite.

Cei de la SAS - Scandinavian Airlines au lansat recent un spot, în care pun accentul pe faptul că: suntem călători. N-am putut să nu mă abțin să nu vărs o lacrimă, deoarece toate situațiile prezente par foarte reale.

Foto ilustrativ

Compania vorbește despre toate momentele întâlnirii dintre cei care vin și cei care-i întâmpină. Ne invită să ne uităm la fețele celor care așteaptă în aeroporturi și să ne gândim la emoțiile și gândurile lor.

Foto ilustrativ

Clipul îți prezintă multe astfel de regăsiri, care mai de care mai diferite, însă, data viitoare când te afli într-un aeroport, dacă îți iei câteva minute să faci acest exercițiu, vei observa că momentele astea sunt pe bune. Este cel mai pur exemplu de iubire, bucurie și entuziasm!

Foto ilustrativ

Mi-a plăcut mult vide-ul de mai jos pentru că-ți ajunge direct la inimă și n-are cum să nu te impresioneze, deoarece, în cele din urmă, ce poate fi mai frumos decât să te revezi cu oamenii dragi?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile