Stephen Hawking, geniul secolului nostru, neagă existența lui Dumnezeu în ultima sa carte

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
16
Tweet
sursă foto: facebook.com/pg/stephenhawking/

Stephen Hawking le oferă hater-ilor încă un motiv în plus ca să-i terfelească numele, chiar și după moarte. În ultima sa carte: „Brief Answers To The Big Questions”, care a fost lansată marţi, geniul afirmă fără nicio urmă de îndoială că nu există Dumnezeu, viaţă după moarte sau paradis.

Aceasta a fost scrisă cu puțin timp înainte ca Hawking să moară, iar ultima sa operă își propune să răspundă la 10 întrebări fundamentale, de fapt un fel de FAQs care i-au fost puse de către cititori încă de la publicarea volumului „O scurtă istorie a timpului”.

Printre aceste întrebări se numără, bineînțeles, și „Există Dumnezeu?”. De asemenea, Hawking oferă răspunsuri interesante și pentru întrebări care se referă la supraviețuirea speciei umane pe această planetă, inteligența artificială, viața extraterestră.

Despre credința în viața de apoi, Hawking spune că este o gândire pozitivă.

Cartea va fi lansată simultan în mai multe ţări, inclusiv Franţa, Germania, Marea Britanie şi Statele Unite.

Astrofizicianul Stephen Hawking a murit pe 14 martie 2018, a fost cel mai cunoscut om de ştiinţă al timpurilor noastre și un geniu care şi-a dedicat viaţa descoperirii secretelor Universului. Nu de puține ori Hawking a fost comparat cu Albert Eistein şi cu Isaac Newton.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile