Cine are nevoie de canalizare, când avem fântâni arteziene de 7 milioane de euro

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
216
Tweet
Sursă foto: captură Facebook.com

A plouat în București și, bineînțeles, canalizarea nu a mai făcut față în multe părți ale orașului. Nu e deloc o surpriză, se întâmplă acest lucru de ani buni de zile, s-a mai întâmplat și anul ăsta, de fapt, se întâmplă la absolut fiecare ploaie.

Și atunci, de ce nu se iau măsuri să nu se mai întâmple aceste inundații? Păi, nu ai vrut fântâni arteziene de 7 milioane de euro?

Nu știu, poate tu nu ai vrut, dar sutele de mii de bucureșteni care au votat-o pe Gabriela Firea la cârma orașului sigur au vrut fântâni arteziene și nu canalizare. Altfel, cum să-ți explici faptul că Firea a dat undă verde celor de la Apa Nova să facă fântâni în loc de canalizare?

Duamna Firea, care e atentă la ce vor bucureștenii, votanții ei cu precădere, asta a făcut. A pus în balanță: fântâni arteziene sau canalizare, ca să nu se mai inunde străzile din sectorul 3 sau de prin alte părți.

Și a ales fântâni, pentru că apa trece, bucureștenii uită, dar fântânile sunt pentru totdeauna. FMM (foarte mișto, mulțumim), duamna Firea!

Și, după ce ai văzut acest clip, filmat pe o stradă din capitala României din anul 2018, repetă după mine: Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. Apa Nova face fântâni arteziene de 7 milioane de euro la Unirii. ...

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile