Se poate și mai rău ca la noi - sud coreenii nu au voie să fumeze iarbă nici măcar în locurile unde este legal să faci asta

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Marijuana începe, încet, încet să fie tolerată sau legalizată la nivel global. Spre exemplu, începând cu 17 octombrie, în Canada, iarba va deveni legală, dar nu toată lumea se poate bucura de acest beneficiu.

Sud coreenii care se duc să viziteze țara arțarului nu au voie să fumeze, oricât de absurd ți s-ar părea.

Serviciul vamal al Coreei a fost cel care a semnalat această problemă și le-a adus aminte: "În continuare va fi ilegal pentru coreeni să fumeze marijuana în Canada sau în oricare altă parte din lume. Coreenii care se întorc acasă după ce au folosit drogul ar putea fi condamnați penal".

Foto ilustrativ

Evident, nimeni nu știe cum exact va monitoriza Coreea de Sud fiecare cetățean care ajunge în Canada - sau cum va reuși să condamne penal pe cineva care face un lucru absolut legal.

Singurul lucru pe care serviciul vamal îl poate face este acela de a controla bagajele pasagerilor care se întorc din Canada, deoarece se așteaptă ca mulți să fie cei care vor încerca să aducă iarbă ilegal la ei acasă.

Foto ilustrativ

Anul trecut, 300.000 de oameni din Coreea de Sud au venit să viziteze Canada, iar anul ăsta, numărul a fost mai mic, dar cu noua lege, tare credem că mulți vor reveni și nu doar pentru frumusețea țării.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile