Gabriela Firea îi obligă pe protestatari să cânte colinde anti-PSD în Piața Victoriei

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
10
Tweet
Sursă foto: facebook.com/coruptia.ucide / CREDITS: Octav Dragan

„Duamna” Gabriela Firea s-a gândit mai bine și a ajuns la concluzia că, pentru ca totul să meargă cum trebuie în București, mai e nevoie de un târg de Crăciun. Și nu oriunde, ci în Piața Victoriei. Da, fix acolo unde se strâng să protesteze bucureștenii nemulțumiți de legile și măsurile aberante date de majoritatea PSD-ALDE.

Conform unui protocol semnat de Primăria Municipiului București, Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS și Centrul Cultural al municipiului București – ARCUB, în Piața Victoriei va fi organizat un târg de Crăciun în perioada 5-17 decembrie. De asemenea, în intervalul 1-4 decembrie platoul din Piața Victoriei va fi amenajat, iar perioada 18-20 decembrie este rezervată dezafectării.

Documentul delimitează clar aria în care va avea loc festivalul „Târg de sărbători - festival de colinde și obiceiuri de iarnă”. Alveola centrală este mărginită de prelungirea Bulevardului Iancu de Hunedoara, prelungirea str. Paris, prelungirea Bulevardului Aviatorilor și a Șoselei Kiseleff.

Cu toate acestea, comunitatea Corupția Ucide a anunțat-o pe Firea că târgul de Crăciun din Piața Victoriei va trebui să mai aștepte, pentru că legal nu are cum să facă acest lucru:

Ceea ce mă duce cu gândul la faptul că poate „duamna” Firea vrea să-i oblige pe protestatari să cânte colinde anti-PSD în Piața Victoriei.

De asemenea, următorul protest al Comunității „Corupția ucide” a fost anunțat pentru 1 decembrie, de la ora 18.00.

Cei din opoziție chiar i-au dat un sfat prietenesc Gabrielei Firea, atenționând-o că este absolut absurd ce face, că este evident faptul că încearcă să bage pumnul în gura protestatarilor și că îi va motiva să vină în număr și mai mare și să fie și mai înverșunați, nu doar împotriva lui Liviu Dragnea, ci și împotriva Gabrielei „Doamne ajută!” Firea.

Să nu uităm că românii sunt foarte creativi și, chiar dacă un târg de Crăciun se va face și în Piața Victoriei, tot vor găsi metode de a protesta acolo: vor închiria o căsuță din târg pentru a împărți materiale anti-PSD, se vor organiza în grupuri de colindători pentru a cânta colinde anti-PSD, se vor costuma în Moș Crăciuni etc.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile