Te-ai plictisit să vezi aceleași poze basic pe Instagram? Uite aici 5 conturi (românești) care ies din banal

Share
142
Tweet
Foto ilustrativ

Știm cu toții cum e să dai scroll-ul cel de toate zilele și să te lovești de imagini care seamănă între ele, pentru că oamenii au instinctul de a copia ceea ce prinde.

Dacă la poze cu câini și pisici treaba asta mai merge, because cuteness, te cam zgârie pe retină tipele cu postări la fel care par scoase din aceeași cutie.

Instagram a devenit din ce în ce mai popular și în România, cu aproape 700.000 de useri și aproape 2 milioane de imagini postate în luna ianuarie a acestui an, conform Zelist Monitor.

Material există din abundență, trebuie doar să știi unde să te uiți, astfel încât să descoperi oameni noi, care ies din tipare.

Am făcut o listă cu 5 conturi de Instagram care mi-au captat atenția și pe care ți le recomand în momentele în care vrei ceva non-banal. Uită-te aici și lasă-te covins:

Monica Macedonsky

Cu cafele, cărți și vibe-uri de sirenă, elf sau zână bună, "The diary of MIM" este despre viața nonconformistă a unei roșcate care se bucură de fiecare moment.

Tumblrish și fresh, contul Monicăi este o poveste care combină lumea modernă cu tonalitățile vintage. Festivaluri, facultate, cuvinte despre iubire și happy happy - joy joy.

Raisa Beicu

Viața la țară, natură, healthy lifestyle și cum să îți regăsești echilibrul.

#ineleleRaisei & "Fuck the stress, I’m the Zen". Pe Raisa o găsești și pe blogul ei - raisabeicu.ro.

Coffentropy

Irina Rusu este ilustrator (Urbantale) proud mother of @poca.the.dog și blogger.

Adeptă a minimalismului, face wallpaper-uri colorate din plante, make-up sau mâncare.

Știi ăsta? She made it.

tammyjoanna

Tammy este designer și creatoarea liniei de bijuterii unisex @lelograms. Feedul ei este colorat și vesel, numai bun să îți clătești ochii.

Andreeascrie

"H A O S G I R L", absolventă de Publicitate și fashionista copil rebel care sparge tiparele.

Andreea Militaru deține @iacevatare, SH-ul cu personalitate unde hainele promit să te facă mai badass decât ești deja și @lainceputafosthaos, care să îți gâdilă componenta emoțională cu postări cu sirop.

Dă și tu un follow recomandărilor dacă vrei să urmărești ceva care iese din sfera banalului și îți oferă doza de inspirație ca să fii creativ.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile