Teoria conspirației: Stephen Hawking e mort încă din 1985

Share
16
Tweet
Falsul Stephen Hawking, chipurile (foto: youtube.com)

Fizicianul ar fi fost înlocuit cu un doppelgänger și cică există dovezi clare în sensul ăsta.

Stephen Hawking a împlinit 76 de ani lunea trecută. Oare? Unii cred că adevăratul fizician a murit tocmai în 1985 și că persoana pe care o mai vedem pe net sau la televizor e un simplu actor. Teoria a pornit de la un anume Miles Mathis, autorul unui eseu intitulat „Stephen Hawking died and has been replaced” (Stephen Hawking a murit și a fost înlocuit).

Tipul e convins că-i pur și simplu imposibil ca fizicianul englez să trăiască în continuare, principalul motiv fiind boala de care suferă: SLA (Scleroză laterală amiotrofică). Hawking a primit diagnosticul ăsta în 1963, când medicii i-au dat doi ani de trăit. Totuși, iată-l acum sărbătorindu-și a 76-a zi de naștere, o anomalie statistică.

Hawking adevărat vs. Hawking fals (foto: milesmathis.com)

Autorul spune că Stephen Hawking a murit pe la începutul anilor ’80, înainte de publicarea celebrei sale cărți, „Scurtă istorie a timpului”. Fizicianul ar fi fost înlocuit în perioada aia cu un actor care nu seamănă mai deloc cu el (are capul mai rotund, obrajii mai umflați, dinții complet diferiți, părul și sprâncenele blonde etc.).

În plus, Mathis spune că Hawking arăta mult, mult mai tânăr în 2007 decât în 1982, ceea ce nu se leagă deloc cu boala degenerativă de care suferă.

Pe la mijlocul lui 1985, se știe că Stephen Hawking a făcut pneumonie și a fost la un pas de a-și pierde viața. Autorul eseului bănuiește că boala asta chiar l-a răpus și că ăsta-i momentul în care a intrat în scenă dublura lui.

Cică tot ce spune „Fake Hawking” prin vocea robotică a computerului sunt mesaje gândite de o întreagă echipă de astrofizicieni, nicidecum cuvinte alese de el printr-un senzor care-i detectează mișcările obrazului.

Motivul înlocuirii? Miles Mathis explică pe larg, fără dovezi: „Motivul acestei întregi ciudățenii este motivul tuturor celorlalte ciudățenii din lumea modernă: banii. Fizica a devenit o vacă bună de muls, mulsă direct din diversele tezaure naționale de către suspecții obișnuiți. Sute de miliarde de dolari sunt sifonați de la locuitorii Europei, Chinei, Rusiei și Americilor prin intermediul acestor programe false. Iar Hawking era o importantă personalitate PR la începutul anilor ’80, una pe care nu voiau s-o piardă. Era un vânzător de top al porcăriilor lor și a devenit un vânzător chiar mai bun odată ce a fost înlocuit de un impostor. Odată ce a fost înlocuit, păpușarii lui au obținut control complet asupra produsului pe care îl creau, fără nicio teamă că adevăratul Hawking ar putea dezvolta scrupule”.

Dacă vrei să citești mai multe despre teoria asta, ți-am lăsat în primul paragraf link către eseul complet. Ia zi, cum ți se pare toată treaba?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile