TIME prezintă 46 de femei care schimbă lumea, iar portretele lor au fost realizate cu un iPhone

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
14
Tweet
TIME

Numărul de septembrie al revistei TIME prezintă 46 de femei care schimbă lumea în prezent și povestea din spatele succesului lor.

Îți promit o lectură absolut fascinantă unde vei întâlni nume precum Shonda Rhimes, Ellen Degeneres, Hillary Clinton sau Nikki Haley.

Partea și mai interesantă este că fotografiile acestor femei fantastice (dar și cele 12 coperți ale revistei) au fost realizate cu un iPhone.

Kira Pollack, directorul de fotografie și arte vizuale TIME, a descoperit munca fotografei Luisa Dörr (28 de ani) pe Instagram și s-a gândit că este candidata perfectă pentru a realiza imaginile acestei ediții speciale. Zis și făcut.

Dörr și-a făcut un nume pe rețeaua socială doar datorită faptului că fotografiile sale sunt 100% făcute cu un iPhone.

Luisa a călătorit din Brazilia în SUA, special pentru acest job, unde a fost rugată să-și exprime viziunea ei asupra acestor femei influente.

Întrebată cum este să fotografieze tot ce are în jur doar cu ajutorul iPhone-ului, Dörr spune că device-ul îi permite să facă poze oriunde și oricând. Plus de asta, explică ea, iPhone-ul îi face pe subiecții ei mult mai relaxați, iar întreg procesul este unul mai puțin deranjant.

"I like the simplicity of how these pictures are made. But the best part is that as a photographer, you feel extremely light and free. It is almost as if I can make pictures with my hand. There's no noise, gadgets, tools or plugs—just the subject and myself", spune Luisa.

Femeile care au apărut în "Women Firsts" (multe dintre ele fiind obișnuite cu ședințele foto) au fost surprinse de faptul că TIME a ales o fotografă tânără, venită la ea doar cu un iPhone, dar rezultatele vorbesc de la sine.

Fiecare fotografie a fost realizată în 5 sau 10 minute, iar cea mai scurtă a fost făcută în doar 2 minute. Revista TIME în România costă 13 lei, în cazul în care ești interesat să o cumperi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile