Un tip și-a creat propriul Tinder

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Tinder Match/Sursă foto: singlegirlblogging.com

Dacă ești bărbat heterosexual și folosești Tinder, știi că aplicația asta nu prea lucrează în avantajul tău.

În primul rând, pe Tinder sunt o grămadă de tipi și mai puține tipe.

În al doilea rând, majoritatea femeilor de pe Tinder chiar caută bărbați de care să fie interesate, în timp ce tipii nu-s prea pretențioși și aleg cam tot ce le vine la îndemână, literally. Pentru că, pentru ei, Tinder chiar e o aplicație pentru sex, nu pentru întâlniri romantice. Și nu o zic eu, ci o spun cercetătorii bri... europeni. Serios.

Tocmai aceste "inconveniente" l-au determinat pe autorul "Fifty Shades of Gray" să ia măsuri. Da, ați citit bine. Gray. O carte cu 200 de pagini goale în diferite nuanțe de gri. 50 de nuanțe de gri, mai exact. Funny.

Shinder este rezultatul minții creative a lui Shed Shimove, care, pe lângă autor de cărți fără cuvinte ("What Every Man Thinks About Apart From Sex" fiind un alt exemplu), mai este și antreprenor, designer de produs, speaker motivațional, dar și glumeț de meserie.

Aplicația funcționează exact precum Tinder, singura "mică" diferență este că Shed este singura variantă masculină pentru femeile heterosexuale interesate de... ce ar trebui să fie femeile heterosexuale interesate pe o asemenea aplicație.

Simove (45) declară despre opera sa că se bazează pe "calitate, nu pe cantitate", iar noi nu putem spune dec\t că-l invidiem.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile