Traficul din București este cel mai nasol din toată Europa și a crescut cu 7% față de anul trecut

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
28
Tweet
Sursă foto: libertatea.ro

Multe metropole din Europa se confruntă cu un trafic infernal, dar nicăieri nu-i ca în București. De această dată nici măcar nu o spun bucureștenii, ci un studiu realizat de compania TomTom, un fel de Waze.

După ce a adunat date din mai multe orașe din Europa, TomTom a realizat un top cu 15 poziții, iar Bucureștiul se află pe prima poziție, câștigând astfel titlul de Orașul din Europa cu cel mai nasol trafic.

Pentru asta poți să-i mulțumești „duamnei” Firea cu un #FMM (FoarteMiștoMulțumim). O să zici că avem noi ce avem cu ea, dar nu e deloc așa. De exemplu, același studiu arată că fața de anul trecut, traficul din București a crescut cu 7%. Deci, în mandatul ei s-a întâmplat asta.

În plus, am avut cel mai prost an pentru dezvoltarea Capitalei: doar 5,7% din bugetul Capitalei pe primele 9 luni a mers către dezvoltare... pentru că Firea a avut chestiuni mai importante de făcut cu banii, cum ar fi: donații de milioane de euro pentru biserici, statui de milioane de euro și evenimente de milioane de euro. Milioane de euro date pe nimicuri care nu-ți fac viața mai bună...

Studiul realizat de TomTom spune că în București este cel mai greu, îți ia cel mai mult timp să te deplasezi cu mașina din punctul A în punctul B. Ca să-ți dai seama cât de prost stăm, află că la capitolul trafic infernal am devansat orașe precum Londra, Atena, Paris, Roma, Moscova...

Deci, încă un #FMM pentru Gabriela Firea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile