La marșul anti-avort din State, Trump a spus că e greșit ca bebelușii se nasc în luna a noua

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: flickr.com

Președintele Donald Trump a mai oferit lumii o porție din inteligența lui, care este „cea mai bună inteligență”. Trump a luat parte la un marș anti-avort, March for Life, și le-a tansmis oamenilor că e greșit că bebelușii se nasc în luna a noua.

Iată și momentul gafei imortalizat:

„În momentul de față, mai multe state permit ca un bebeluș să se nască din pântecul mamei sale în luna a noua. E total greșit. Trebuie să se schimbe acest lucru.”

Ce s-a întâmplat de fapt? E Trump prost făcut grămadă sau doar o trompetă care recită discursuri fără să gândească ce scoate pe gură? Adevărul e undeva la mijloc. Trump a citit greșit cuvântul „torn” (a fi smuls), confundându-l cu „born” (a se naște) și nu i s-a părut deloc aiurea ce a scos pe gură.

De fapt, el voia să spună că e greșit ca unii bebeluși să fie smulși din pântecele mamelor la nouă luni, vrând să facă astfel o trimitere la avort. Adică, voia să spună că avortul e greșit. Chiar și așa, chiar dacă ar fi citit bine, discursul tot ar fi greșit, pentru că atunci când un bebeluș e smuls din pântecul mamei la 9 luni nu se numește avort, ci cezariană.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile