Tu ai acasă un cuțit special pentru rahatul din WC?

Share
Tweet
Foto: publicdomainpictures.net

Nu râde, că unii chiar nu-și pot imagina viața fără un „poop knife”.

Unul dintre ei este userul LearnedButt, care abia la 22 de ani a aflat că nu toate familiile au în casă un cuțit special pentru rahat. Ca să fie clar, vorbim despre excremente/fecale/scaun/scârnă, nu despre desertul turcesc.

Într-o postare superbă pe Reddit, LearnedButt recunoaște că e o tradiție în familia lui să scoți pe fund monștri imuni la trasul apei: „Toată lumea naște buturugi imense de rahat”. Ca să nu înfunde wc-ul, feliau produsul finit cu ajutorul unui „cuțit de bucătărie vechi și ruginit”. Întrega familie folosea același cuțit, pentru că – spune LearnedButt – tatăl era cel mai mare zgârcit posibil.

În fine, a trecut prin copilărie și adolescență convins că absolut toate familiile au un „poop knife” în casă. Pur și simplu, n-a avut niciun motiv să se îndoiască de asta. Mindfuck-ul l-a avut abia la 22 de ani, când era în vizită la un prieten și a „născut” în baia lui. Scoate capul pe ușă și îi cere amicului să-i paseze cuțitul pentru rahat. Ăsta se uită la el ca vițelul la poarta nouă, după care izbucnește în râs. La fel și ceilalți invitați, pentru că fix atunci se oprise muzica. Așa a aflat userul de Reddit că nu toate familiile folosesc un „poop knife”.

Acum, mulțumită comentariilor de pe Reddit, a aflat că nu-i nici singurul om din lume care face asta. Userul outkastragtop îi înțelege perfect situația: „Am fost constipat ani întregi din cauza opiaceelor și mergeam la toaletă o dată pe săptămână, uneori chiar din două în două săptămâni. De fiecare dată luam cu mine la toaletă un cuțit de plastic (uneori două). Dap...Și eu am avut un <<poop knife>> și ocazional trebuia să apelez la sfredelul industrial (slavă Domnului că aveam unul în casă, pentru că pompa nu și-ar fi făcut treaba”.

MrsWhirly descrie o metodă similară: „Familia mea foloseșt o spatulă, pe care o alintăm <<The Shatula>>. Evident, o ținem în baia de la etaj, care e locul adecvat pentru un asemenea eveniment, și nu o folosim în bucătărie”.

Nu sunt sigur dacă glumește sau nu, dar Aldotheapache76 vine cu o altă unealtă: „Cuțitul pentru rahat e barbar. Familia noastră folosește foarfece de rahat”.

În fine, găsești o groază de comentarii similare la postarea respectivă, dacă ți s-au părut caterincă astea de până acum. Fiecare cu metoda lui, una mai eficientă ca alta. Nu putem decât să ne bucurăm că lumea le povestește online, că avem de ce să ne amuzăm.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile