Controlorii RATB ne fac țara de râs: „Suntem furați la 10 minute de la aterizare”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
139
Tweet
Controlori RATB

În orașul smart al „duamnei” Firea, transportul public este unul care-ți oferă surprize la fiecare pas. Nu e vorba de surprize plăcute!

De această dată, un grup de turiști a fost amendat de controlorii RATB, chiar dacă aceștia își cumpăraseră titluri de călătorie. Și nu au fost amendați oricum, ci în EURO!

Li s-a scris amenda (în EURO!!!) pentru că aceștia nu au sesizat că nu au validat corect cardul de călătorie. Pffff, oare de ce n-au știut că n-au validat corect. Poate din această cauza? Hmmmm...

sursă foto: facebook.com/matei.s24

Turiștii abia aterizaseră în România și așa au fost întâmpinați. Întâmplarea a fost relatată pe Facebook, de o altă călătoare RATB care a asistat la toată situația, într-o postare care a devenit rapid virală.

Se pare că turiștii, un bărbat și o femeie din Cipru, au urcat în autobuzul 783, iar imediat după ei, când autobuzul încă staționa, s-au urcat și controlorii. Cei doi își cumpăraseră un card cu două călătorii, dar nu au înțeles din zgomotul aparatului că acesta nu a fost validat.

Controlorii RATB s-au grăbit să-i amendeze, în loc să le explice cum se validează cardul, să-l valideze și să le ureze o călătorie plăcută. În plus, în loc de suprataxa de 50 de LEI, aceștia au cerut 50 de EURO. Călătorii au intervenit și au încercat să le explice controlorilor că este vorba de o greșeală, pentru că cei doi au validat cardul, însă nu au fost instruiți cum se validează corect.

După întreaga aventură, turiștii i-ar fi spus femeii care a încercat să-i ajute că „le pare rău că au venit într-o astfel de țară, unde sunt furați în 10 minute de la aterizare și că este o rușine ceea ce se întâmplă”.

Citește întreaga postare:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile