Un tânăr a fost înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica - motivul nu este cunoscut, iar agresorul nu a fost prins

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
34
Tweet
Sursă foto: commons.wikimedia.org

Stațiile de metrou din București au devenit un magnet pentru evenimente nefericite. După ce în luna decembrie o femeie a fost împinsă intenționat pe șine și a fost călcată de metrou, la nici o lună distanță avem parte de un alt caz grav: un tânăr a fost înjunghiat din motive necunoscute în apropierea stației de metrou Politehnica.

Totul s-a petrecut în seara de 4 decembrie, în jurul orei 19:00, în vecinătatea gurii de metrou. Chiar dacă sângera, victima a reuşit să meargă până în stația de metrou şi să anunţe paznicii de aici că a fost atacat.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost tratat la fața locului de o ambulanţă, după care a fost transportat și operat la spital, având o plagă deschisă în spate, în zona coastelor. Criminaliştii au încercuit zona şi au luat toate probele necesare.

Victima a declarat că nu-l cunoștea pe cel care l-a înjunghiat și care a fugit apoi de la locul faptei. Între timp, poliştii continuă să îl caute pe agresor.

Parcul dintre cele două guri de metrou este o zonă neiluminată, neamenajată și un loc ce găzduiește tot felul de persoane dubioase.

Metrorex a precizat într-un comunicat că incidentul nu a avut loc în incinta staţiei de metrou şi că circulaţia trenurilor nu a fost afectată.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile