Un discurs extrem de pertinent și amuzant împotriva lui Kanye West

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Kanye

Kanye West e pe buzele tuturor - dacă nu din cauza comentariilor sale rasiste sau pro-Trump, atunci din cauza faptului că a declarat că scoate un nou album, dar apoi nu s-a mai auzit nimic despre.

West rămâne un artist desăvârștit, dar asta nu-l face și un om foarte ok - de când a recunoscut că suferă de bipolaritate, rapper-ul a mers din scandal în scandal, iar ultimele noutăți au legătură cu momentul său artistic din cadrul SNL.

După ce a terminat de cântat, Kanye (care și-a schimbat recent numele în Ye), purtând o șapcă MAGA (Make America Great Again), a ținut iar un speech pro-Trump, spre dezamăgirea fanilor săi și a celor prezenți.

Kanye

Cu câteva zile în urmă, el a declarat că plănuiește să se mute definitiv în Chicago, fără Kim, dar și că nu-și ia tratamentul pentru bipolaritate.

Aparent nici căsnicia nu merge pe roate, iar Kim a spus în show-ul ei - Keeping Up With the Kardashians - că nu știe dacă relația va dura. Cu toate astea, ea a pus apoi, pe contul său de Instagram, o poză cu West în care a zis - We got love.

Revenind la momentul de la SNL, Pete Davidson (comediant, actor, membru al echipei și noul iubit al Arianei Grande) n-a fost deloc încântat de ce a avut artistul de zis, motiv pentru care a ținut un discurs destul de pertinent la adresa lui.

Pete, 24 de ani, a spus despre monologul lui Kanye pro-Trump că este "one of the worst, like, most awkward things I've ever heard, and I've seen Chevy Chase speak to an intern."

Pete

Cât despre lupta lui Kanye cu bolile mintale, Davidson a spus: "Being mentally ill is not an excuse to act like a jackass, okay?"

Iar Pete are dreptul să spună asta, deoarece el a fost diagnosticat cu tulburarea de personalitate borderline și, după cum a recunoscut, el se ține de tratament.

În prezent, Kanye și-a închis iar conturile de Instagram și Twitter - așa că doar rămâne de văzut care va fi următorul "scandal" în care se va implica. Și, până una alta, albumul ăla nou când iese?

Citește și:

De la crucificarea lui Tupac, la "Rap God"-ul lui Eminem și Kanye "Yeezus" West – Relația complicată a rapperilor cu Dumnezeu și complexul "Dumnezeu"

Kanye West a văzut documentarul despre Alexander McQueen și a început să vorbească despre gândurile sale suicidare

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile