Un englez, vedetă în România după ce a mâncat o savarină oferită de un vecin român

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
42
Tweet
Sursă foto: captură Twitter

Un englez a rupt internetul românesc după ce a lăudat faptul că un vecin de naționalitate română i-a oferit o savarină. Postarea sa de pe Twitter a strâns 16.000 de likeuri și 2000 de retweeturi.

Niall a povestit cum vecinul său român a descoperit pentru prima dată că există savarine într-un magazin din Marea Britanie. Etuziasmat că a redescoperit gustul copilăriei, românul a cumpărat toate prăjiturile și i-a oferit una și vecinului său englez.

„Vecinul meu român tocmai a venit la mine la gard și mi-a spus că are să-mi dea ceva. A găsit desertul lui preferat de la el din țară într-un magazin de aici, pentru prima dată de când s-a mutat. Era atât de încântat încât le-a cumpărat pe toate și a vrut ca eu să gust una dintre prăjituri. Imigrația e foarte tare!”, a scris Niall lângă poza cu savarina.

Și asta nu e tot, el a devenit vedetă și în presa din România. Reacție care, bineînțeles l-a luat prin surprindere.

Într-o altă postare, Niall a mai scris „Hai să mergem cu toții în România, sunt generoși și își împart desertul”.

E normal ca lumea și presa să reacționeze astfel chiar la simple postări care vorbesc de bine și cu afecțiune despre români, având în vedere că trăim vremuri în care ura pentru imigranții de orice fel este umflată artificial de partide naționaliste și izolaționiste. Nu de puține ori, românii sunt demonizați, iar în presă răsuflă doar știrile negative despre românii plecați să muncească în afară.

Deci, Niall, mulțumim pentru atitudinea primitoare și pentru acel „Immigration rocks”. Ai și de la noi o savarină!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile