Un tren care circula prin Teleorman a rămas fără podea și Dragnea va candida la președinția României

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: facebook.com

În campania electorală apăruse expresia „teleormanizarea României”, prin care se sublinia că dacă România va fi condusă de un om ca Dragnea va ajunge să arate ca județul Teleorman, de care domnul Dragnea s-a ocupat ani buni de zile, dar unde lucrurile nu merg prea bine. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Astăzi, podeaua unui tren care circula prin Teleorman, pe ruta Alexandria – Zimnicea, s-a rupt și întregul vagon s-a umplut de zăpadă. Pasagerii ar fi fost nevoiți să meargă prin ger, cu zăpada peste ei, în ziua cu cele mai mici temperaturi înregistrate în această iarnă. Bineînțeles, pasagerii sunt deciși să dea în judecată CFR Călători, în semn de protest #rezist.

Nu Dragnea a furat podeaua trenului - din primele informații un sul de gheață a spart capacul de vizitare din podeaua vagonului și pentru câteva clipe a părut că vagonul se va dezintegra la propriu.

Însă, din păcate aceste imagini surprind exact situația în care se află România: un tren care se avântă cu viteză fără să vadă ce are în față, un tren care se dezintegrează la propriu când trece prin județul Teleorman. Bine că n-au fost victime...

Săptămâna trecută aflam și despre o pasarelă de vreo 10 tone care s-a prăbușit peste calea ferată, de acea data în Ploiești. Bine că nu a căzut peste un tren de călători... Bine că n-au fost victime...

Ziceam mai devreme că nu Dragnea a furat podeaua trenului și că nu el ar fi vinovat în mod direct pentru acest lucru, dar situația în care arată astăzi CFR-ul nu poate fi independentă de evoluția PSD-ului, partid aflat la putere de mult prea mulți ani, partid condus de Dragnea. Deci...

Tot astăzi aflăm de la premierul României că Dragnea va candida la președinția României.

„Din punctul meu de vedere, am văzut că întotdeauna preşedintele partidului a candidat la preşedinţia României. Nu am discutat acest lucru încă în partid, dar în mod normal aceasta este procedura în cadrul partidului. Şi am văzut că nu numai în cadrul PSD - şi alte partide politice au mers pe aceleaşi considerente”, a spus Viorica Dăncilă la RTV.

Așadar, ești pregătit pentru ca trenul în care te afli să facă un mic ocol prin județul Teleorman, cu Liviu Dragnea în locomotivă?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile