Nu ești om dacă nu simți un pic de scârbă față de Viorica Dăncilă, care nu a avut niciun mesaj pentru victimele de la Colectiv

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
1K
Tweet
Viorica Dăncilă

Scârbă. Asta simt când mă uit la acest așa zis om, la această caricatură de premier, fără nicio o urmă de personalitate, de empatie, de umanitate, atunci când e întrebată dacă are vreun mesaj pentru victimile și familile victimelor de la Colectiv.

Premierul României este o carcasă, o marionetă, incapabilă să lege două cuvinte, dacă acestea nu sunt servite înainte.

Cum poți să nu ai nicio reacție când ești întrebată de un mesaj pentru familile celor 65 de oameni care au murit în urmă cu 3 ani? Cum poți să întorci spatele și să spui doar „Mulțumesc!” și să fugi de această întrebare?

Ăsta e premierul României...

Asta este fix caracteristica principală a acestui guvern, a acestei clase politice pe care Viorica Dăncilă o reprezintă și o ajută să prospere: fuga de responsabilitate. O fugă care lasă în urma ei morți și oameni schilodiți, batjocoriți.

Pentru acești politicieni, viețile și sănătatea noastră, a oamenilor de rând, nu sunt o prioritate, de aceea nici nu au cuvinte, atunci când nu mint cu nerușinare.

Ține-i minte pe acești oameni, din cauza lor trăiești prost, din cauza lor nimic nu se mișcă în bine, din cauza lor mor oameni în România fără ca nimeni să nu răspundă de aceste orori precum Colectiv.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile