WhatsApp a înțeles că ai mai mult de un prieten și vine cu o funcție nouă

Share
Tweet
Funcția Group Calls, prezentată de Zuckerberg la conferința F8 Foto: YouTube/Digital Webbase

Ar fi trebuit s-o implementeze de ani buni. Eh, mai bine mai târziu decât niciodată.

Peste 1,5 miliarde de oameni folosesc WhatsApp lună de lună, dar până acum nu puteau comunica între ei audio/video decât unu la unu. Dacă voiai să discuți cu toată gașca de prieteni simultan sau să ții o ședință online cu colegii de muncă, erai limitat la mesaje text.

În sfârșit, treaba asta s-a schimbat. WhatsApp ne prezintă acum funcția Group Calls, prin care poți ține videoconferințe sau apeluri audio cu până la patru persoane în același timp. Cel mult patru, asta-i partea nasoală. Nu ai voie să ai mai mulți prieteni de-atât.

Foto: androidpolice.com

Group Calls poate fi activat și în timpul unei convorbiri. Apeși pe pictograma „Contact” din dreapta-sus și swipe-uiești prin lista de prieteni ca să alegi ce persoane vrei să se alăture conversației.

E departe de a fi o funcție revoluționară, având în vedere că Skype oferă Group Calls pe dispozitive mobile încă din ianuarie 2016. E doar ceva care-i lipsea în mod inexplicabil WhatsApp-ului, iar acum se poate lăuda că a intrat în rândul lumii.

Foto: androidpolice.com

Deocamdată nu toată lumea a primit actualizarea asta, indiferent dacă folosesc sau nu cea mai recentă versiune a aplicației. Probabil mai au câte ceva de testat înainte să lanseze oficial Group Calls peste tot. Nu-i bai, mie Marketplace mi-a apărut pe Facebook abia la câteva luni după lansare. Iar WhatsApp e deținut tot de Facebook.

Ia zi, te ajută cu ceva funcția asta nouă?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile