5 seriale noi din cauza cărora te vei închide în casă până la sfârșitul anului

Share
26
Tweet
Maniac Foto: Screenshot YouTube/Netflix

Asta e, binging-ul cere sacrificii.

Disenchantment – 17 august (Netflix)

Nu știu dacă tu, personal, ai include un desen animat într-o listă de seriale, dar eu o s-o fac. Oricum, „Disenchantment” nu-i un desen oarecare, ci vine din partea lui Matt Groening, creatorul legendarelor „Futurama” și „The Simpsons”. Dacă primul a explorat viitorul, iar al doilea – prezentul, „Disenchantment” dă timpul înapoi și ne propune un fel de „Game of Thrones” comic.

Adresat adulților, noul desen al lui Groening urmărește aventurile unei prințese alcoolice pe nume Bean, care înfruntă tot felul de creaturi mitologice bizare împreună cu prietenii ei: elful Elfo și demonul Luci. Creatorul spune că „Disenchantment” e „despre viață și moarte, dragoste și sex, despre cum să râzi în continuare într-o lume plină de suferință și idioți, în ciuda a ce-ți spun bătrânii, vrăjitorii și alți nemernici”.

Mayans M.C. – 4 septembrie

După 4 ani de așteptare, fanii „Sons of Anarchy” revin în universul lor preferat printr-un spin-off. Noua poveste e axată pe gașca de motocicliști hispanici care au mai apărut de-a lungul serialului original. În trailer îl vedem pe J.D. Pardo în rolul lui Ezekiel „EZ” Reyes, un tip proaspăt eliberat din închisoare care se strofoacă să devină o nouă legendă a străzilor. Primul sezon va fi alcătuit din 10 episoade, pilotul debutând pe 4 septembrie.

Maniac – 21 septembrie (Netflix)

Jonah Hill a slăbit din nou și arată cât se poate de ciudat. Era nevoit să renunțe la multele kile în plus ca să se integreze în peisajul unui spital psihiatric, acolo unde personajul lui e internat. Împreună cu Emma Stone, care joacă o altă pacientă, își dă frâu liber imaginației și conturează un întreg univers fantastic în mintea lui. Comedia asta neagră o să se axeze, practic, pe aventurile fictive din capul lui Jonah Hill, iar teaser-ul promite o atmosferă suprarealistă fascinantă.

„Maniac” debutează pe Netflix pe 21 septembrie.

Nightflyers

Cum „Game of Thrones” se pregătește de încheiere (nu plânge!), ne îndreptăm atenția către o altă producție născocită de mintea lui George R. R. Martin. „Nightflyers” e bazat pe o nuvelă scrisă de el în 1980. Autorul descrie acest Horror-SF ca fiind un fel de „Psycho în spațiu”, ceea ce ne dă speranțe uriașe.

Protagoniștii noștri sunt nouă academicieni porniți într-o expediție să-i găsească pe volcryn, o rasă mitică de nomazi interstelari. Singura navă disponibilă e Nightflyer, o minune cibernetică a cărui căpitan nu e văzut niciodată. Cei nouă ajung izolați în spațiu, închiși împreună cu un criminal dement care plănuiește să-i măcelărească pe toți.

Încă nu s-a anunțat data exactă a lansării, dar pagina de IMDb a serialului promite că sezonul 1 debutează anul ăsta. Ne așteptăm să-l vedem cândva prin toamnă.

Titans

Robin, Beast Boy, Raven și Starfire trec de la desenele animate „Teen Titans” și „Teen Titans Go!” la un serial live-action (cu actori în carne și oase). Trailerul dezvăluit la Comic Con arată binișor, deși efectele speciale par neterminate. Sperăm că povestea va fi suficient de captivantă, iar personajele – suficient de simpatice încât să trecem cu vederea minusurile vizuale. Robin (Brenton Thwaites) deja se anunță a fi un badass, cu replica „F*ck Batman” care i-a lăsat mască pe toți geekșii de la convenție.

Deși Warner Bros. ne-au arătat un trailer, au „uitat” să menționeze la final data lansării. Știm doar că ne vom putea apuca de serial anul ăsta – cel mai probabil, la toamnă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile