A apărut primul teaser din ultimul sezon Game of Thrones

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
15
Tweet
GOT

Mai avem puțin de așteptat până în aprilie, luna când va fi lansat ultimul sezon din Game of Thrones, dar, până atunci, HBO vrea să ne mai ofere indicii despre aventura care ne așteaptă.

A apărut primul teaser care anunță episoadele viitoare și, deși nu vedem nimic WOW, măcar ne facem o idee despre măreața luptă care se va da între gheață și foc.

Video-ul de mai jos ne arată cum gheața se întinde peste Westeros, simbolizând marșul White Walkers peste zid.

GOT

Lupul Casei Stark îngheață și el, așa cum se întâmplă și cu un dragon, despre care presupunem că este al Casei Targaryen. Apoi vedem cum focul vine din sud, acaparând leul Casei Lannister, până în clipa în care se contopește cu gheața, sugerând o bătălie de la care avem mari așteptări.

Teaser-ul a fost lansat după Comic Con Experience din Brazilia, locul unde David Benioff și Dan Weiss au fost să-i întâmpine pe fani. Ei au venit însoțiți de Maisie Williams aka Arya Stark în serial și de John Bradley aka Samwell Tarly.

În cadrul event-ului, creatorii show-ului au dezvăluit că și-au dat seama cum se va încheia povestea la final de sezon 3.

Sezonul 8 va avea 6 episoade și va continua întâmplările de la finalul sezonului 7 - momentul în care White Walkers (acum având propriul lor dragon) se pregătesc de lupta împotriva celor vii.

GOT

Pe plan sensibil, Jon Snow și Daenerys Targaryen se iubesc fără să știe că sunt, de fapt, rude. Jon este fiului surorii lui Ned Stark, Lyanna, cea care s-a căsătorit în secret cu Rhaegar Targaryen, fratele mai mare al lui Daenerys. Practic, Mama Dragonilor este mătușa lui Snow.

GOT

Poate ai uitat, dar Littlefinger a murit, asta după ce Sansa Stark a ordonat uciderea lui, din cauză că el a încercat s-o manipuleze împotriva surorii ei, Arya.

GOT

Tyrion este îngrijorat cu privire la Dany, Jon, Cersei și, practic, întreg viitorul Westeros-ului, iar Cersei e gravidă, iar.

GOT

O adevărată telenovelă plină de schimbări de situații, pe care abia așteptăm să o vedem finalizată. Încă n-avem o dată oficială a lansării sezonului 8, dar cert este că nu mai avem mult de așteptat.

GOT

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile