"A star is born": Bradley Cooper își face debutul regizoral, iar Lady Gaga are rolul principal în acest film care nu te va lăsa indiferent

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
A Star Is Born

Toamna lui 2018 ne aduce un film pe care abia aștept să-l văd: "A star is born", un remake după clasicul din 1937, unde Bradley Cooper își face debutul regizoral, iar Lady Gaga are primul ei rol principal din carieră.

Sună foarte bine "pe hârtie", dar primul trailer mi-a captat complet atenția și cred că vom avea parte de o poveste care nu ne va lăsa indiferenți.

Gaga, deși este o cântăreață strălucită, se descurcă foarte bine și în industria cinematografică, să nu uităm asta - ea a câștigat un Glob de Aur pentru rolul pe care l-a avut în seria "American Horror Story: Hotel".

A Star Is Born

Cooper, chiar dacă ocupă și scaunul de regizor, este și protagonist în film - el joacă rolul unui cântăreț faimos de country care ia sub aripa lui o artistă cu foarte mult potențial.

Așa cum poate te-ai fi așteptat, cei doi trăiesc și o poveste nebună de dragoste, poveste care le va marca atât suișurile, cât și coborâșurile din carierele lor muzicale.

"A star is born" este o poveste clasică, însă varianta din 2018 aduce o nouă perspectivă. Dacă vrei să te pui la curent cu tot ceea ce înseamnă acest film, atunci te invit să urmărești cele 3 variante apărute până acum:

A Star Is Born
  • 1937 (Janet Gaynor și Frederic March, în rolurile principale)
  • 1954 (Judy Garland și James Mason, în rolurile principale)
  • 1976 (Barbra Streisand și Kris Kristofferson, în rolurile principale)

Partea mișto la filmul din 2018 este că toate piesele sunt interpretate live și special scrise pentru poveste. Ah, să nu mai vorbim și de faptul că Lady Gaga și Cooper au urcat pe scenele de la Coachella și Glastonbury pentru a filma live melodiile din "A star is born".

Filmul va avea premiera pe 5 octombrie și până să ajungem acolo, #daplay la primul trailer:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile