Actorul lui Hulk dă de pământ cu Universul MARVEL: „Voiam un scenariu mai bun”

Share
Tweet
Ed Norton / The Incredible Hulk Foto: Screenshot YouTube/Comedy Central, Marvel

„The Incredible Hulk” a fost întotdeauna veriga slabă a filmelor MCU, dar nu ne așteptam ca tocmai actorul care-l interpretează să vină cu înțepături de-astea la adresa lui.

Roast-ul lui Bruce Willis de pe Comedy Central, eveniment pentru care toți prietenii celebri ai actorului s-au reunit ca să-și bată joc de el, de chelia lui și de cariera lui, a avut o tonă de momente memorabile. Joseph Gordon-Levitt, Kevin Pollak, fosta nevastă Demi Moore și Edward Norton sunt câteva dintre celebritățile care au ales să-l onoreze ironic pe Willis cu ocazia asta.

Foto: Screenshot YouTube/Comedy Central

Pe ultimul dintre ei, Edward Norton, îl recunoști dintr-o grămadă de filme (Fight Club, Moonrise Kingdom, Birdman etc.), dar fac pariu că ai uitat de rolul lui în „The Incredible Hulk”. Așa-i, Norton l-a jucat în 2008 pe Bruce Banner, savantul devenit monstru mare și verde după ce un experiment cu radiații Gamma a scăpat de sub control. Asta se întâmpla pe la începuturile Universului Cinematografic Marvel, la numai o lună după lansarea primului „Iron Man”.

Filmul a fost destul de dezamăgitor, iar Norton s-a trezit înlocuit cu Mark Ruffalo pentru următoarele filme MCU. A fost o schimbare radicală și bizară, dar fanii s-au îndrăgostit instant de Ruffalo și l-au acceptat ca unic Hulk în sufletele lor.

Ed Norton transformându-se în Hulk Foto: Marvel Studios, via propbay.com/original/bruce-banner-s-edward-norton-hero-chest-restrait-incredible-hulk-2008-movie-prop-4643.html

Acum, la roast-ul lui Bruce Willis, Edward Norton detaliază un pic ce l-a împiedicat să joace mai departe rolul: „Am încercat să fiu ca tine (n.r. Willis). Am jucat într-un blockbuster de acțiune intitulat <<The Incredible Hulk>>. Știi ce s-a întâmplat? Voiam un scenariu mai bun. Mă gândeam că ar trebui să facem măcar un film Marvel care să fie la fel de bun ca cel mai prost film al lui Chris Nolan. Ce naiba era în capul meu?!”.

Se pare că Norton a rămas cu resentimente după despărțirea bruscă de MCU. E de înțeles să-i fie un pic ciudă, având în vedere ascensiunea de care s-au bucurat filmele cu supereroi de-a lungul anilor. Atunci abia se turna fundația, iar Norton ar fi putut deveni unul dintre pilonii imperiului cinematografic. N-a fost să fie.

Niciodată nu fusese 100% clar de ce Marvel a ales să-l recast-uiască. Actorul a dat mai multe explicații în diverse interviuri, la un moment dat recunoscândnu ar fi avut chef să-l joace pe Hulk din nou: „Am pus în balanță tot timpul pe care cineva și-l petrece în viață nu doar făcând filme de genul ăsta, ci și lansându-le, cu tot cu obligațiile care vin la pachet... Cred că poți face cam orice o dată, dar dac-o faci de prea multe ori, devine un costum pe care cu greu îl mai scoți, în ochii multora”.

Tot nu sună a explicație completă... Trebuie să fi fost încă ceva la mijloc, pentru că Norton sigur știa de la bun început că semnează un contract pe termen (foarte) lung cu Marvel. Probabil că vom mai primi în timp frânturi de informație, iar într-o bună zi vom putea alcătui o imagine de ansamblu a scandalului din 2008, să înțelegem exact ce s-a întâmplat.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile