Adio, Iron Man! Adio, Hulk! Adio, Thor! Adio, Avengerilor! Ne luăm rămas bun

Share
Tweet
Poster oficial pentru „Avengers: Infinity War”

Deși părea că o să continue la nesfârșit, Universul Cinematografic Marvel mai are puțin și își ia adio de la fani.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele Marvel, Kevin Feige. Într-un interviu acordat recent publicației Vanity Fair, acesta a dezvăluit că „Avengers 4” va fi sfârșitul unei ere, că „va aduce lucruri pe care nu le-ai mai văzut în filmele cu supereroi până acum: un final. Vor fi două perioade distincte. Tot ce se întâmplă înainte de Avengers 4 și tot ce îi urmează. Știu că nu va fi în felul la care se așteaptă lumea”.

Thanos (foto: youtube.com)

E extrem de posibil ca Thanos, antagonistul suprem al francizei, să măcelărească mai mulți eroi în „Infinity War” și, apoi, în cel de-al patrulea film. Se tot vorbește despre posibilitatea asta de câțiva ani încoace, iar contractele actorilor se apropie de final. Având în vedere că Thanos e tease-uit prin scene post-credits de 5 ani încoace, e clar că mult-așteptata lui apariție va avea consecințe majore pentru universul fictiv.

Lui Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk), Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor) și Jeremy Renner (Hawkeye) li se termină contractele cu Marvel după „Avengers 4”. Dacă Feige promite o schimbare radicală, ne așteptăm ca supereroii ăștia ori să se retragă, ori să moară în luptă.

Avengerii în 2012 (foto: youtube.com)

Ce se întâmplă după asta? Din fericire, Marvel nu are de gând să se retragă complet de pe marele ecran. Kevin Feige spune că filmele vor continua să curgă, doar că într-o direcție total diferită: „Marvel a scos până acum 22 de filme și mai pregătim încă 20 care vor fi complet diferite față de orice altceva de până acum, în mod intenționat”. Probabil că veteranii vor fi înlocuiți cu o generație nouă de protectori ai planetei...

Avengers 4”, care încă nu are un titlu oficial, e programat să apară în cinematografe pe 3 mai 2019. Va fi regizat de frații Russo, care se ocupă și de „Avengers: Infinity War” în 2018. Deși nu știm detalii despre poveste, IMDb îl descrie ca fiind „The culmination of the Marvel Cinematic Universe” (Apogeul Universului Cinematografic Marvel). Clar, e sfârșitul drumului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile