Am aflat ce rol joacă DiCaprio în noul film al lui Quentin Tarantino

Share
Tweet
Leonardo DiCaprio în „Django Unchained”

În sfârșit, îl vedem pe DiCaprio în cinema pentru prima oară de când a luat Oscarul!

Al nouălea film din CV-ul lui Tarantino va avea în centru peisajul sociocultural al anului 1969. O parte însemnată din poveste le va fi dedicată crimelor puse la cale de psihopatul Charles Manson, liderul unei secte dedicate declanșării unui război interrasial în SUA.

Deadline anunță că Leonardo DiCaprio face parte din distribuția filmului și îi descrie rolul în felul următor: „DiCaprio va juca un actor îmbătrânit în povestea învăluită în mister, dar care este un film în stilul <<Pulp Fiction>>, cu acțiunea plasată în Los Angeles-ul anului 1969, în timpul verii marcate de crimele Manson”.

Al nouălea film semnat Quentin Tarantino încă nu are un titlu oficial, dar (chipurile) se știe exact când va debuta în cinematografe: 9 august 2019.

Leo și Tarantino au mai colaborat și în 2012, pentru genialul „Django Unchained”. În filmul ăla, DiCaprio interpreta un sadic stăpân de sclavi care-și forța supușii să se lupte între ei până la moarte. Un rol oribil, jucat impecabil de un actor talentat și dedicat.

DiCaprio n-a mai apărut în niciun film de când a luat Oscarul pentru „The Revenant”. Să sperăm că revenirea sa pe marele ecran va fi una fericită.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile