Am aflat cine sunt antagoniștii universului cinematografic Spider-Man

Share
Tweet
Carnage (foto: marvel.wikia.com)

Fanii desenelor animate „Spider-Man” din anii ’90 pot să pună șampania la rece. Mai-marii de la studionul Sony tocmai au anunțat că personajele Carnage, Kraven și Mysterio vor face parte din viitorul univers cinematografic Spider-Man.

Sony avea de gând să creeze un univers de filme interconectate pornind de la „The Amazing Spider-Man”, cu Andrew Garfield în rolul principal. Chiar sugeraseră la finalul lui TAS2 că ne așteaptă o continuare bazată pe The Sinister Six, echipa de antagoniști formată din Doctor Octopus, The Vulture, Green Goblin, Rhino, Kraven și Mysterio. Din păcate, eșecul lui TAS2 a băgat seria în mormânt, iar Spider-Man a ajuns pe mâinile celor de la Marvel. Toate planurile unui univers cinematografic marca Sony păreau anulate.

Carnage, Kraven și Mysterio în desenele animate „Spider-Man” din anii '90 (foto: youtube.com)

Până de curând! Reprezentanții studioului au anunțat oficial că se lucrează la spin-off-uri în jurul personajelor Venom, Silver Sable și Black Cat, iar versiunea Omului-Păianjen va fi cea jucată de Tom Holland. Până la urmă, un parteneriat între Marvel și Sony pare să rezolve toate problemele.

Mai nou, Sony a confirmat că tot vom avea parte de „The Sinister Six”, doar că nu în viitorul apropiat. Și-au învățat lecția din TAS2, când au îngrămădit o mulțime de personaje în poveste doar ca să pună bazele echipei de villains, iar rezultatul a fost nasol. De data asta, Sony vrea să construiască universul cinematografic treptat, oferind personajelor ocazia să strălucească în propriile filme înainte de a se alia în gloriosul mash-up.

Carnage va fi antagonistul principal în spin-off-ul „Venom”, programat să apară în cinema pe 5 octombrie 2018. Asta înseamnă că Venom, deși e un inamic clasic al lui Spider-Man, va juca mai degrabă rolul de anti-erou în filmul ăsta. S-a întâmplat în benzile desenate ca Venom și Spidey să se alieze temporar pentru a lupta contra lui Carnage, deci ne așteptăm să se repete istoria în cazul ăsta.

Planurile cu privire la Kraven the Hunter și Mysterio sunt încă neclare. Tot ce știm momentan este că vor apărea în viitoarele filme.

Sună bine, deocamdată. Implicarea în proiect a celor de la Marvel ne dă încredere, iar revenirea lui Tom Holland în costumul roș-albastru e binevenită oricând. Carnage e un personaj epic, fiind combinația dintre un criminal în serie psihopat și simbiotul extraterestru care-i dă puteri. Iluziile lui Mysterio erau spectaculoase chiar și în desene, deci avem pretenții mari de la spectacolul lui pe marele ecran. Cât despre Kraven... E doar un tip îmbrăcat în blănuri. Meh.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile