Aquaman e oficial cel mai mișto supererou DC, iar noul trailer te va convinge

Share
10
Tweet
Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry/Aquaman Foto: Screenshot YouTube/MovieAccessTrailers

Cine mai are nevoie de Superman? Arthur Curry, tipul care vorbește cu pești, pare gata să devină noul lider al universului cinematografic DC.

Bag mâna-n foc că nimănui nu-i păsa de „Aquaman” până acum. Noul film DC, regizat de James Wan (maestrul Horror-ului modern), părea condamnat la eșec financiar după ce personajul titular s-a dovedit a fi mediocru în „Justice League”, iar filmul ăla ne-a îngropat orice fărâmă de încredere pe care o mai aveam în viitorul francizei. Dar uite că un simplu trailer poate întoarce situația la 180 de grade. Un trailer lung de 5 minute, ce-i drept, care lasă impresia că ai dat „play” întregului film.

Mera (Amber Heard) și Aquaman (Jason Momoa) Foto: Screenshot YouTube/MovieAccessTrailers

În noul promo lansat de Warner Bros., îl urmărim pe Arthur Curry/Aquaman (Jason Momoa) împreună cu Mera (Amber Heard) căutând prin deșertul Sahara orașul pierdut al Atlantidei. Cei doi află de existența unui trident legendar, capabil să controleze mările și oceanele, dar și cu un imens potențial distructiv. Evident, trebuie să-l găsească înainte ca arma magică să ajungă pe mâinile cui nu trebuie. Pe mâinile lui Orm (Patrick Wilson), spre exemplu.

Aquaman (Jason Momoa) vs. Orm (Patrick Wilson) Foto: Warner Bros. Pictures, via W3LiveNews.com

Avem și o scenă de acțiune foarte lungă și cât se poate de cursivă, parkour pe acoperișuri, un orgasm vizual care pare desprins mai degrabă dintr-un joc decât dintr-un blockbuster. E exact genul de scenă pe care mi-aș dori s-o vedem tot mai des prin producțiile hollywoodiene, iar mostra asta din trailer mă entuziasmează pentru varianta completă din film.

Scena epică despre care-ți vorbeam Foto: Screenshot YouTube/MovieAccessTrailers

Cea mai mare surpriză vine fix în ultimul cadru, când Aquaman iese victorios dintre valuri cu tridentul în mână, îmbrăcat în costumul lui clasic din benzile desenate: auriu-verde. Uniforma asta e unul dintre principalele motive pentru care întotdeauna s-a făcut mișto de Aquaman, iar pe hârtie arăta într-adevăr ridicol. Dar costumul reimaginat de Wan vine genial pe Jason Momoa, plus că se integrează perfect în peisajul ăsta subacvatic multicolor. În sfârșit, a descoperit și DC că există alte culori pe lumea asta în afară de gri și maro!

Poster oficial pentru „Aquaman” Foto: Warner Bros. Pictures, via Batman-News.com

E clar că umorul nu o să funcționeze de fiecare dată (până și în astea 5 minute avem vreo două glume cu sunet de greieri pe fundal), iar multe cadre sunt hilar de artificiale, dar asta nu schimbă senzația generală pe care ne-o dă trailerul: promite o aventură epică, spectaculoasă vizual în ansamblu și superdistractivă. E tot ce sperăm – nimeni nu se așteaptă la vreo capodoperă originală. Urmărește și tu trailerul, să vedem dacă tragi aceleași concluzii:

„Aquaman” ajunge în cinematografele din România pe 21 decembrie. Până acum n-ar fi putut să ne pese mai puțin, dar după vizionarea noului trailer ne-am marcat cu roșu data în calendar.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile