Așa arată monștrii din filme după ce-i demachiezi

Share
63
Tweet
Monștri din filme fără machiaj

Unii actori rămân dubioși și după ce le dai jos masca. Înțelegem atunci de ce i-a ales regizorul.

1) The Nun (Călugărița)

Valak, a.k.a. The Nun

Cel mai înfricoșător demon din universul cinematografic „The Conjuring” e jucat de Bonnie Aarons. Călugărița s-a bucurat de atâta succes în al doilea film din serie, încât la anul ne așteaptă un spin-off axat pe ea. Machiajul ăla pare făcut din coșmaruri pure.

2) Davy Jones

Davy Jones

Unul dintre simbolurile seriei „Pirații din Caraibe”, căpitanul Davy Jones devine de nerecunoscut odată ce-i tunzi barba aia de tentacule. Britanicul Bill Nighy e cel care-l interpretează ireproșabil.

3) Hellboy

Hellboy

Pare nedrept să-l numim pe Hellboy „monstru”, având în vedere că-i un semidemon de treabă. Trăsăturile proeminente ale actorului Ron Perlman îl recomandau din start pentru rolul îndrăgitului personaj de benzi desenate.

4) Freddy Krueger

Freddy Krueger

Vorbim aici despre versiunea originală a anilor '80, jucată de Robert Englund. Când te gândești că primul „Nightmare on Elm Street” a apărut acum 33 de ani, machiajul devine și mai impresionant.

5) Thanos

Thanos

Principalul antagonist al întreg universului cinematografic Marvel, „Titanul Nebun” se va ocupa personal de Avengeri la anul, în filmul „Infinity War”. Thanos e jucat de Josh Brolin, chiar dacă seamănă tot cu Ron Perlman.

6) Darth Maul

Darth Maul

La finalul anilor '90, imediat cum au apărut primele fotografii oficiale cu Darth Maul, fanii Star Wars s-au înghesuit să cumpere figurine și alte materiale promoționale cu el. Ulterior au descoperit că „Episodul I: The Phantom Menace” e o dezamăgire uriașă, dar banii fuseseră deja cheltuiți. Deși actorul Ray Park nu a avut decât vreo 2-3 replici în tot filmul, măcar se poate lăuda că a arătat epic.

7) Predator

Predator

Anii '80 au avut niște monștri epici prin filme, trebuie s-o recunoaștem. Când te uiți la Predator, îți dai seama că absolut oricine l-ar fi putut juca, pentru că oricum actorul e de nerecunoscut. Kevin Peter Hall a îmbrăcat costumul în primele două filme ale seriei, în '87 și '90. Din păcate, a murit în 1991, la vârsta de 35 de ani.

8) Pennywise, clovnul dansator

Pennywise, the Dancing Clown

La prima vedere, nu-i absolut nicio asemănare între cele două poze. Miracolul machiajului profesional face ca ambele să-l suprindă pe suedezul Bill Skarsgård. Versiunea asta a lui Pennywise a apărut în proaspătul remake „It”, iar regizorul povestea că până și ceilalți actori erau îngroziți să fie pe același platou cu el.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile