Avem primul trailer pentru „The Nun”, Horror-ul anului, filmat în România

Share
66
Tweet
Teaser poster pentru „The Nun”

Cel mai „dark” capitol din universul cinematografic The Conjuring nu putea avea loc altundeva decât pe tărâmul lui Dracula. Spectatorii din lumea întreagă sunt invitați într-o călătorie periculoasă prin Țara Făgărașului, în blestemata Abație Cârța.

După ce te-a făcut să-ți uzi pantalonii în „The Conjuring 2”, călugărița demonică Valak (Bonnie Aarons) revine acum în propriul ei spin-off. Explorăm acum originile monstrului-mascotă al francizei, să vedem cum o simplă slujitoare a Domnului a devenit întruchiparea răului pur.

Foto: Youtube

Acțiunea are loc în 1952 la Abația Cârța, în Țara Făgărașului, unde un preot e trimis să investigheze moartea în condiții misterioase a unei călugărițe românce. Fiind un „prequel”, știm din start că binele NU va învinge la final. Nu definitiv, în orice caz, pentru că Valak joacă un rol important în „The Conjuring 2”, care se petrece în Anglia anilor ’70. Așadar, nu te aștepta la o exorcizare clasică reușită în punctul culminant.

Castelul Corvinilor în „The Nun” Foto: Youtube

„The Nun” nu doar că-și plasează acțiunea în România, dar chiar a fost filmat în țara noastră. De-a lungul Horror-ului vei recunoaște cadre din Palatul Parlamentului, Castelul Corvinilor și Cetatea Sighișoara. În rest, fimările principale s-au desfășurat la studiourile Castel Film Romania din Izvorani, județul Ilfov. Hai să urmărim trailerul, să vedem dacă recunoaștem vreun peisaj local:

„The Nun”, cel mai așteptat film de groază al anului, debutează în cinematografe pe 7 septembrie. Ai face bine să te pregătești psihic de pe acum.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile