Benedict Cumberbatch se transformă într-un playboy aristocrat, amuzant și fost drogat în serialul Patrick Melrose

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Patrick Melrose

Benedict Cumberbatch este unul dintre cei mai buni actori ai prezentului, așa că tare ne-am bucurat când am auzit că un nou serial îl va avea în rolul principal.

După ce ne-am lămurit că "Sherlock" este în continuare în stand-by și va mai trece ceva vreme până când să vedem un sezon nou, am sperat că vom avea șansa să-l vedem iar pe Cumberbatch într-un rol excentric.

Ei bine, iată că Patrick Melrose fix pe asta pune accentul.

Patrick Melrose

Miniseria, o producție Showtime și Sky Atlantic, este bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn și prezintă povestea lui Patrick Melrose.

Patrick provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

El este un playboy aristocrat și incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia.

Patrick Melrose face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal.

O adevărată saga, Patrick Melrose este în același timp un serial captivant și amuzant, cu o traiectorie care trece prin sudul Franței din anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 și perioada serioasă din Marea Britanie de la începutul anilor 2000.

Patrick Melrose

Scenariul este scris de David Nicholls (Far from the Madding Crowd, Great Expectations, One Day), regia e semnată de Edward Berger (The Terror, Deutschland 83), iar din distribuție mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine, Blythe Danner și alții.

Serialul va avea 5 episoade de o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane, și va putea fi urmărit pe HBO GO din 14 mai, un episod pe săptămână.

Uite și trailer-ul, dar cred că te-am convins deja, nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile