Cara Delevingne și Jaden Smith, cuplul perfect în 'A Year in the Life'

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Instagram

O dramă pe care nu putem nega că abia așteptăm să o vedem!

Dacă în urmă cu ceva timp Jaden Smith spunea despre Cara Delevingne că “îi dă viață” (pe Twitter, desigur, și sper că îl urmărești și tu acolo, nu?), iată că într-un final cei doi au ajuns să fie împreună… well, kind of. Jaden și Cara joacă rolurile principale în filmul ‘A Year in the Life’, dramă produsă de Overbrook Entertainment, compania de producție a lui Will Smith (tatăl lui Jaden), și, eu,  personal, abia aștept să îl văd!

Povestea e simplă, iar filmul se prevede a fi un adevărat rollecoaster emoțional: Jaden joacă un tip de 17 ani care află că iubita lui este bolnavă de cancer și mai are doar un an de trăit – pregătește-te, urmează partea lacrimogenă -, luând apoi deicizia să trăiască alături de ea cele mai frumoase momente din viața unui om, în cele 12 luni rămase. Da, exact, decenii întregi de viață îngrămădite în doar 265 de zile și, pentru noi, vreo 2 ore pe marile ecrane. Ce să mai, o adevărată poveste de dragoste a doi adolescenți, cu unul din topmodelele noastre preferate, recent blondă platinat, și cu ăla mic din ‘The Pursuit of Happyness’ care, apropo, s-a făcut mare și cântă super tare, câteodată și cu soră-sa, Willow.

Filmările la ‘A Year in the Life’ încep primăvara asta, în Toronto, așa că mai avem ceva de așteptat până la finalizarea producției. Între timp, o poți vedea pe Cara în noul sci-fi regizat de Luc Besson, ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’ (cu premiera pe 21 iulie), în timp ce Jaden va fi din nou pe micile ecrane, odată cu începerea noului sezon ‘The Get Down’ pe Netflix, adică din 7 aprilie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile