Ce filme mișto vedem în iulie la cinema

Share
Tweet
Colaj - filmele lunii iulie

Avem supereroi de mărimea unor insecte, The Rock vs. un incendiu în cel mai înalt zgârie-nori din lume, o studentă lesbiană care descoperă că are puteri telekinetice și multe altele. Hai să le luăm pe rând.

Ant-Man and the Wasp (6 iulie)

Paul Rudd revine în rolul lui Scott Lang/Omul-Furnică, de data asta cu un aliat pe măsură: Viespea, jucată de Evangeline Lilly. Prins între cariera de supererou și viața de familie, Ant-Man e chemat urgent de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) să îndeplinească o misiune importantă.

Acțiunea are loc ÎNAINTE de „Avengers: Infinity War”, cât timp Scott Lang e în arest la domiciliu ca urmare a rebeliunii din „Captain America: Civil War”. Toată lumea s-a întrebat unde naiba era Ant-Man când Thanos își făcea de cap cu Pietrele Infinitului, iar acum sunt șanse mari să aflăm motivul absenței.

Skyscraper (13 iulie)

Ți-era dor de Dwayne „The Rock” Johnson? O să-l vezi acum în rolul lui Will Sawyer, fost agent FBI și veteran de război, actualmente consultant pentru securitatea zgârie-norilor. În timpul unei misiuni de consultanță prin China, Will se trezește în miezul unui incendiu izbucnit fix în clădirea pe care o inspecta: The Pearl, cel mai înalt zgârie-nori din lume. Situația e cu atât mai alarmantă cu cât familia lui e prinsă în același bloc.

Protagonistul descoperă că scânteia nu s-a aprins accidental, ci e mâna unui grup de teroriști la mijloc. Poate că nu-i evident din descriere, dar trailerul duce cu gândul la „Die Hard” din foarte multe puncte de vedere. Nu-i de rău, dar să sperăm că n-o să fie copy-paste.

The Equalizer 2 (20 iulie)

Vești bune pentru fanii Crime-Thriller-ului „The Equalizer”, de acum patru ani: Denzel Washington devine din nou Robert McCall, pentru partea secundă a seriei. Aflând de asasinarea unei vechi prietene de-ale lui, McCall revine la propriile metode neortodoxe și pornește pe urmele criminalilor, hotărât să verse sânge în numele dreptății: „Mi-au ucis prietena, așa că o să-i omor pe toți. Singura dezamăgire e că n-o pot face decât o dată”.

Mamma Mia! Here We Go Again (20 iulie)

Credeai că „Mamma Mia!” (2008) a epuizat toate hit-urile trupei ABBA? Discografia suedezilor mai are multe de oferit, după cum vei auzi în prequel-ul „Here We Go Again”. Călătorim în trecut, în tinerețile Donnei (Meryl Streep/Lily James), să vedem cum a ajuns să-l cunoască pe fiecare dintre cei trei „tați” ai Sophiei (Amanda Seyfried), cum a devenit o senzație în fruntea trupei The Dynamos și cum a reușit să crească de una singură un copil. Toată povestea asta e menită s-o încălzească pe Sophie, care acum e gravidă, dar n-o are pe maică-sa prin preajmă.

Incredibles 2 (27 iulie)

La cât succes a avut „The Incredibles” în 2004, e aproape șocant faptul că a durat 14 ani să primim un sequel. Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată. Familia Parr trece printr-o perioadă destul de ciudată: mama – Helen - a fost numită un fel de ambasador al supereroilor din întreaga lume, iar tatăl – Bob - e nevoit să rămână acasă și să aibă grijă de copii. Sarcina asta se dovedește a fi mai dificilă decât orice bătălie cu vreun răufăcător, cu atât mai mult cu cât bebelușul Jack-Jack demonstrează o infinitate de superputeri incontrolabile pe care nimeni nu le bănuia.

Thelma (27 iulie)

Să luăm o pauză de la blockbustere americane și să ne îndreptăm atenția către această Dramă-Horror supranaturală a norvegianului Joachim Trier. E povestea Thelmei, o tânără crescută de părinți habotnici într-un mediu cât se poate de strict. Ajunsă la facultate într-un oraș complet nou, Thelma încearcă (fără prea mult succes) să se integreze în colectiv și se îndrăgostește de o colegă pe nume Anja. Nu orientarea sexuală a protagonistei e surpriza filmului, ci faptul că sentimentele față de Anja îi declanșează puteri telekinetice pe care nu le poate nici stăpâni, nici înțelege. Toate frustrările acumulate de Thelma de-a lungul vieții vor răbufni într-un mod spectaculos.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile