Ce filme mișto vedem la cinema în august

Share
Tweet
Colaj: filmele lunii august Foto: Postere oficiale

În loc să ne deprimăm gândindu-ne că vara e pe sfârșite, hai să privim partea plină a paharului: avem ce vedea la cinema în august! Spionaj, adolescenți cu superputeri, rechini preistorici gigantici, dubioși fără chip care vânează copii în pădure... Dar hai să vorbim concret:

Mission: Impossible - Fallout (3 august)

Tradus în română „Misiune: Imposibilă. Declinul”, cel de-al șaselea capitol al seriei de spionaj ne reunește cu Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa lui (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames). Protagoniștii sunt într-o cursă contracronometru (cum altfel?) după ce o misiune a dat greș în ultimul hal. PS: Îl vedem pe Henry Cavill cu mustață, cu ocazia asta!

The Meg (10 august)

Încă un film cu rechini...? Da, dar ăsta chiar pare distractiv, plus că s-ar putea să te tenteze distribuția: Jason Statham, Ruby Rose, Rainn Wilson, Bingbing Li.

Submarinul unei echipe de savanți e atacat de un rechin uriaș pe care toată lumea îl credea demult extinct: Megalodon. Cercetătorii rămân blocați pe fundul oceanului, singura lor speranță de supraviețuire fiind Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist expert în salvări. Oricâtă experiență ar avea, Jonas se aventurează acum în cea mai riscantă și nebunească misiune din viața lui.

The Darkest Minds (10 august)

Producătorii „Stranger Things” și „Arrival” ne propun acum un SF ce pare X-MEN încrucișat cu seria Maze Runner. Totul se petrece într-un viitor postapocaliptic în care majoritatea tinerilor din SUA au fost răpuși de o pandemie. Doar 2% au supraviețuit și – mai mult decât atât – au dezvoltat superputeri. Cum societatea se teme de ei, „mutanții” sunt luați de lângă familiile lor și închiși în lagăre de detenție. O fată de 16 ani pe nume Ruby (Amandla Stenberg) reușește să evadeze și se alătură unui grup de adolescenți care luptă împotriva Guvernului.

The Spy Who Dumped Me (17 august)

Mila Kunis și Kate McKinnon vor să-ți facă ziua mai frumoasă cu o comedie plină de acțiune și răsturnări de situație. Audrey (Kunis) și Morgan (McKinnon), prietene dintotdeauna, se trezesc dintr-odată vârâte în mijlocul unei conspirații internaționale. Fostul iubit al lui Audrey dă buzna în apartamentul ei, vânat de niște asasini profesioniști. Fără să priceapă ce se întâmplă, fetele se alătură cursei și ajung implicate într-o misiune de salvare a întregii lumi.

Slender Man (31 august)

Încheiem vara cu un Horror bazat pe un joc video extaordinar de popular, care la rândul său e bazat pe un mit urban dubios. Slender Man e un individ înalt, schilod, fără față, care urmărește copii prin pădure și fie îi răpește, fie le controlează mințile în scopuri criminale. Nu se anunță a fi vreo capodoperă de film, dar sperăm la o atmosferă tensionată care să completeze premisa originală.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile