Ce filme și seriale mișto trebuie să ai în vedere în august 2018 - via Netflix

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet

O nouă lună, un nou set de recomandări mișto pe care trebuie să le ai în vedere pentru momentele în care ai nevoie de niște "Netflix & chill".

Îți prezentăm câteva dintre recomandările Noizz, dar nu uita că oferta este mult mai variată și interesantă de atât. Intră pe serviciul de streaming și alege-ți preferatele!

The Cable Guy

Un clasic din 1996 pe care trebuie să-l (re)vezi dacă n-ai făcut-o deja până acum. Jim Carrey este personajul central în această comedie regizată de Ben Stiller. Jim e tipu' care pune cablul, dar nu o face oricum, iar de asta te vei convinge foarte rapid și singur.

Cable Guy

Like Father

O comedie simpatică în care Kristen Bell are rolul principal. Povestea este despre o femeie workaholică, părăsită la altar, care decide să se ducă oricum în luna de miere.

Problema este că în vacanță va fi însoțită de tatăl ei, un tip care și-a părăsit nevasta, deoarece credea că familia îi ține cariera pe loc.

Like Father

Pride & Prejudice

O poveste clasică, bazată pe romanul cu același nume scris de Jane Austen. Elizabeth Bennet se îndrăgostește nebunește de bogatul și carismaticul Mr. Darcy, dar cel din urmă iubește o femeie care este mult mai săracă decât el. Vor putea ei oare să treacă peste mândrii și prejudecăți?

Pride & Prejudice

The most Unknown

Un documentar fantastic, unde 9 oameni de știință sunt trimiși în jurul lumii pentru a afla răspunsuri la unele dintre cele mai dificile întrebări ale umanității:

The most Unknown

Insatiable

Ești gata de un nou serial? Insatiable spune povestea unui fost avocat civil, nemulțumit de jobul trecut, care decide să devină antrenor pentru concursurile de miss. Noua lui clientă este o adolescentă mega nebună, iar ceea ce-i așteaptă este o aventură de zile mari.

Insatiable

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Imediat după ce Al Doilea Război Mondial se încheie, Juliet Ashton, o tânără scriitoare, se duce pe insula Guernsey. Ea vrea să scrie o carte despre experiența localnicilor în timpul războiului, iar rezultatul va fi o prietenie strânsă între ei și oamenii de acolo.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Fences

Filmul regizat de Denzel Washington îl are pe actor și în rolul principal. Este povestea unui tată afro-american care încearcă să-și crească familia în anii '50, în timp ce face față evenimentelor neprevăzute pe care viața i le aduce în cale.

Fences

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

filme seriale recomandari Netflix noizz
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde