Ce filme și seriale mișto trebuie să ai în vedere în decembrie 2018 - via Netflix

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet

O nouă lună, un nou set de recomandări mișto pe care trebuie să le ai în vedere pentru momentele în care ai nevoie de niște "Netflix & chill".

Îți prezentăm câteva dintre recomandările Noizz, dar nu uita că oferta este mult mai variată și interesantă de atât. Intră pe serviciul de streaming și alege-ți preferatele!

Bram Stoker's Dracula

Filmul este un clasic, în regia lui Francis Ford Coppola, și merită revăzut oricând. Gary Oldman, Winona Ryder și Anthony Hopkins sunt doar câțiva dintre actorii celebri care joacă în acest film, unde horror-ul se îmbină cu drama, dar și elementele comice.

Povestea îl urmărește pe contele Dracula în Anglia, locul unde vine pentru a o seduce pe logodnica lui Jonathan Harker. Așa cum era de așteptat, în urma acestei vizite, întreg ținutul va fi cuprins de haos și conflicte.

Bram Stoker's Dracula

Memories of the Alhambra

Un nou serial care te va purta în lumi complet diferite de ale tale. Povestea este centrată pe realități paralele și se centrează pe un joc de realitate augmentată care-ți distorsionează percepțiile despre lumea din jurul tău.

Acțiunea începe la Alhambra Palace din Granada, Spania, unde un călător și o angajată a hotelului ajung să fie părtași la o situație foarte ciudată.

Memories of the Alhambra

5 Star Christmas

O comedie simpatică în care prim-ministrul Italiei își întâlnește iubirea, dar și rivalul politic, în timpul unei deplasări oficiale în Budapesta, în săptămâna Crăciunului. Lucrurile se complică, iar drumul devine brusc mai anevoios și plin de situații amuzante.

5 Star Christmas

Bridget Jones: The edge of reason

N-ai cum să n-o iubești pe Bridget Jones! E naturală, directă, foarte neîndemânatică și incredibil de amuzantă. În filmul de acum, după ce și-a găsit dragostea, Bridget se întreabă dacă într-adevăr are toate lucrurile pe care și le-a dorit de la viață. E povestea ideală pentru zilele friguroase de afară, de care să te bucuri, în timp ce stai la căldurică, cu o ceașcă de ciocolată caldă în brațe.

Bridget Jones The edge of reason

Dogs of Berlin

Filmul are la bază doi detectivi care cercetează o crimă politică extrem de sensibilă. În timp ce încearcă să descopere vinovații, cei doi intră într-o luptă cu lumea underground din Berlin, dar și cu propria lor corupție.

Dogs of Berlin

El recluso

Un serial în care un agent american se infiltrează, sub acoperire, într-una dintre cele mai rău famate închisori din Mexic. El încearcă să afle informații despre fiica unui politician american.

El recluso

Mowgli: Legend of the jungle

Clasica poveste a lui Mowgli, în varianta lui 2018, cu Cate Blanchett, Christian Bale și Benedict Cumberbatch în rolurile principale. Un copilaș crescut de lupi trebuie să-l înfrunte pe tigrul Shere Khan, în timp ce se luptă și cu propriile lui origini. Un film excelent de duminică.

Mowgli Legend of the jungle

Slumdog millionaire

Filmul a câștigat multe Oscar-uri la vremea lui, iar dacă n-ai apucat să-l vezi încă, îl recomand cu mare căldură. Povestea este axată pe un tânăr din Mumbai care a câștigat versiunea indiană a show-ului "Vrei să fii miliardar?" El se gândește la parcursul său prin viață, asta în timp ce este acuzat că a trișat pentru a câștiga.

Slumdog millionaire

Roma

Cel mai personal proiect al regizorului și scenaristului Alfonso Cuarón, Roma este o cronică a celui mai tulburat an în viețile membrilor unei familii din clasa mijlocie a orașului Mexico City în 1970. Cuarón, inspirat de femeile copilăriei sale, livrează o odă artistică matriarhatului care a dat formă lumii.

Un portret viu al violenței domestice și a ierarhiei sociale în mijlocul tumultului politic, Roma o urmărește pe tânăra casnică Cleo, descendentă a moștenirii Mixteco, și colega sa Adela, tot Mixtecă, care lucrează pentru o mica familie din clasa de mijloc dintr-un cartier al Romei.

Roma

The Protector

Un serial care urmărește destinul unui tânăr cu puteri magice. El pornește într-o aventură mistică, unde se luptă cu forțe ale întunericului, pentru a rezolva un mister din propriul său trecut.

The Protector

Ellen Degeneres: Relatable

Uite un show care-ți va merge direct la inimă. Ellen revine pe o scenă, în fața unui public, după o pauză de 15 de ani (ultimul ei spectacol a fost în 2003). Vedeta își aduce aminte de drumul ei spre succes și povestește plină de umor lecțiile pe care le-a învățat pe parcurs.

Ellen Degeneres Relatable

Marvel: Thor - Ragnarok

Thor este prizonier pe planeta Sakaar și trebuie să intre într-o cursă cu timpul pentru a ajunge pe Asgard. El trebuie să se lupte cu Ragnarök pentru a opri distrugerea lumii, aflată în mâinile ticăloasei Hela.

Thor - Ragnarok

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

filme seriale Netflix decembrie 2018
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și