Ce filme și seriale mișto trebuie să ai în vedere în iulie 2018 - via Netflix

Share
Tweet

O nouă lună, un nou set de recomandări mișto pe care trebuie să le ai în vedere pentru momentele în care ai nevoie de niște "Netflix & chill".

După iunie, vine iulie, nu? Și cum timpul nu stă în loc, nici noi nu stăm, așa că împreună cu prietenii de la Netflix ne-am ales favoritele pentru luna următoare.

Îți prezentăm câteva dintre recomandările Noizz, dar nu uita că oferta este mult mai variantă și interesantă de atât. Intră pe serviciul de streaming și alege-ți preferatele!

Anne with an E, sezonul 2

Serialul spune povestea unei fetițe orfane care trăiește în secolul al 19-lea. Bazat pe romanele scrise de L.M. Montgomery, show-ul revine cu sezonul 2, iar tânăra eroină din Green Gables are și mai multă inițiativă acum, așa că așteaptă-te la o serie de aventuri mi-nu-na-te!

Anne with an E

El Chapo, sezonul 3

Serialul urmărește viața celebrului El Chapo, din anii 1980, când obișnuia să lucreze pentru Guadalajara Cartel, și până când a cunoscut puterea și succesul în '90. Povestea ne arată și declinul traficantului de droguri (în 2016).

El Chapo

Orange is the new black, sezonul 6

Netflix păstrează cu mare grijă aventurile din noul sezon, dar cert este că poveștile femeilor din închisoare nu se opresc aici și noi situații dramatice sau mai puțin dramatice vor avea loc. Nu mai e mult și vom afla despre ce e vorba - save the date: 27 iulie.

Orange is the new black

Meet the Blacks

O comedie simpatică, perfectă pentru zilele de weekend. Carl Black este în centrul acestei povești, un bărbat care își dorește o viață mai bună pentru familia lui.

El pleacă din Chicago și se mută în Beverly Hills, însă, din păcate, ajunge fix în perioada anulă de "curăţire", când toate fărădelegile sunt permise timp de 12 ore.

Meet the Blacks

Sherlock, sezonul 4

Ultimul sezon lansat din Sherlock ne poartă iar în lumea fantastică, fucked-up și extrem de dubioasă a celebrului detectiv. Așteaptă-te la o groază de situații wow, care-ți vor da peste cap până și cele mai ciudate teorii.

Sherlock

The fast and the furious

Primul din serie, dedicat celor nostalgici. Vin Diesel și Paul Walker (RIP) fac o echipă de senzație, în acest film din 2001, cu mașini, femei frumoase, curse și dramele adiacente.

The fast and the furious

The lobster

Hai să pășim în acest univers fantastic, unde oamenii single sunt invitați la Hotel, locul unde sunt obligați de lege să-și găsească un partener romantic în 45 de zile, altfel vor fin transformați într-un animal, la alegere. Colin Farrell, Rachel Weisz și Jessica Barden au rolurile principale.

The Lobster

Comedians in cars getting coffee, 2018

Într-un nou set de 12 episoade, Jerry Seinfeld se plimbă cu mașina, alături de 12 comedieni celebri, precum Jerry Lewis, Ellen DeGeneres și Dave Chappelle. Episoadele sunt perfecte de urmărit dimineața la cafea, pentru un boost de voie bună și energie.

Comedians in cars getting coffee

First team: Juventus, sezonul 2

Aviz pasionaților de fotbal - în cea de-a doua parte a sezonului, Juve speră să se mențină pe poziții și să câștige un nou campionat în timp ce merge mai departe și în Champions League.

First team Juventus

Green Room

Un film care te va ține încordat de la început și până la final - povestea are în centru o trupă de punk care este nevoită să se lupte pentru supraviețuire după ce asistă la o crimă.

Green Room

Drug Lords, sezonul 2

Baronii drogurilor - El Chapo, Jemeker Thompson, Christopher Coke și Klaas Bruinsma - se folosesc de frică și violență pentru a face bani și a evita autoritățile. Dacă te pasioneză această lume, atunci nu trebuie să ratezi acest serial.

Drug Lords

După cum spuneam, oferta Netflix nu se oprește doar la titlurile de mai sus, ci este una foarte complexă și diferită. Menționăm și:

Good Girls

Trei mame din suburbii orchestrează un jaf la magazinul local pentru a ieși din problemele financiare și a deveni independente. Împreună. O nebunie de serial pe care abia așteptăm să-l vedem!

Good Girls

Samantha!

Samantha, un mic star al anilor '80, bate la porțile celebrității bazându-se pe tot felul de mișcări hilare și nebunești care s-o aducă iar în lumina reflectoarelor.

Samantha!

Pielea lupului

Filmul spune povestea unui vânător care trăiește într-un orășel de munte abandonat din nordul Spaniei. El vrea să scape de singurătate, așa că-și cumpără o nevastă.

Bajo la piel de lobo

Inside the World’s Toughest Prisons, sezonul 2

Raphael Rowe, care a stat 12 ani în spatele gratiilor pentru o crimă pe care nu a comis-o, investighează unele dintre cele mai dure închisori din lume.

Inside the World’s Toughest Prisons

Mr. Sunshine

Un băiat care ajunge în SUA după expediția Shinmiyangyo din 1871 se întoarce în Coreea tocmai într-un punct de cotitură istoric și se îndrăgostește de o aristocrată.

Mr. Sunshine

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

seriale filme Netflix iulie 2018
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde