Ce filme și seriale mișto trebuie să ai în vedere în septembrie 2018 - via Netflix

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet

O nouă lună, un nou set de recomandări mișto pe care trebuie să le ai în vedere pentru momentele în care ai nevoie de niște "Netflix & chill".

Îți prezentăm câteva dintre recomandările Noizz, dar nu uita că oferta este mult mai variată și interesantă de atât. Intră pe serviciul de streaming și alege-ți preferatele!

Hai să începem cu noutățile în ceea ce privește serialele:

Cable Girls - sezonul 3

În cazul în care nu te-ai uitat până acum la această serie, îți recomand să o faci. Povestea este plasată în 1920 și urmărește destinul a 4 femei foarte diferite, care au fost angajate ca operatoare în cadrul unei companii telefonice.

Sezonul 3 ne-o prezintă pe Lidia care, după o tragedie, se luptă pasional pentru familia ei, în timp ce Carlota își găsește vocea, Ángeles devine undercover, iar Marga dezvoltă talente pentru contabilitate.

Cable Girls

Gotham - sezonul 4

Gotham este serialul care urmărește povestea detectivului James Gordon și ascensiunea lui în Gotham City, cu ani înainte de apariția lui Batman.

Sezonul 4 este centrat pe relația dintre James și Bruce Wayne. A fost apreciat atât de critici, cât și de public, iar mulți spun că este cel mai bun sezon de până acum. Wayne s-a dezvoltat într-un tânăr foarte talentat, iar personajele negative nu se opresc din a face probleme.

Gotham

Atypical - sezonul 2

Un serial extrem de mișto, care m-a cucerit din prima. Spune povestea lui Sam, un tânăr de 18 ani bolnav de autism. Sam s-a hotărât să-și facă o iubită, decizie care o influențează și pe mama lui, în timp ce adolescentul râvnește la independență.

Sezonul 2 ne arată cum se descurcă Elsa și Dougă după criza avută în căsnicie, în timp ce Casey încearcă să se obișnuiască cu noua ei școală. Sam se pregătește pentru viața după absolvire.

Atypical

American Vandal - sezonul 2

Serialul este o satiră care urmărește o glumă foarte costisitoare făcută la un liceu din State, unde 27 de mașini au fost vandalizate cu imagini falice. Sezonul 2 explorează un nou caz pentru Peter și Sam, de data asta, la un liceu din Washington.

American Vandal

Bojack Horseman - sezonul 5

Bojack este un personaj care te va cuceri instant (sau nu-ți va plăcea deloc). În sezonul 5, el revine ca personaj principal în "Philbert", o nouă serie cu detectivi produsă de Princess Carolyn. Dar lucrurile nu sunt niciodată simple, iar demonii săi revin la potențial maxim. Ești pregătit pentru o nouă aventură?

Bojack Horseman

Norm Macdonald has a show

Un talk-show foarte amuzant și interesant. Comediantul Norm Macdonald invită la discuții tot felul de celebrități și are ca puncte de dezbatere cele mai neașteptate subiecte. Plus de asta, show-ul oferă și imagini behind-the-scenes din lumea lui Norm.

Norm Macdonald has a show

Dacă vrei să (re)vezi vreun film mișto, atunci aruncă un ochi pe câteva dintre opțiunile pe care le găsești pe Netflix în septembrie:

Limitless

În 2011, Bradley Cooper a jucat într-un film foarte interesant și catchy (care ulterior a fost transformat într-un serial cu 22 de episoade). Dacă nu l-ai văzut, ți-l recomand cu mare drag, iar dacă ai făcut-o deja, crede-mă, e perfect de revăzut într-o seară cozy.

Filmul urmărește un scriitor care pune mâna pe o pastilă magică, cu ajutorul căreia își poate folosi 100% din creier. El devine mega puternic și smart, dar problemele încep să apară.

Limitless

City of Joy

Un documentar marca Netflix care te va purta într-o lume complet diferită de cea în care trăiești. Povestea urmărește destinele unor femei brutalizate sexual în Congo, care încep să se vindece în City of Joy, un centru special unde ele învață să-și recapete forța și încrederea în ele.

City of Joy

Safe House

Denzel Washington și Ryan Reynolds sunt actorii principali în acest film de acțiune pură, lansat în 2012. Povestea urmărește un tânăr agent CIA care a primit sarcina de a supraveghea un fugar aflat într-o casă conspirativă. În clipa în care locul este atacat de o echipă de mercenari, cei doi trebuie să învețe să lucreze împreună pentru a afla cine-i vrea morți.

Safe House

On my Skin

Filmul este bazat pe o poveste adevărată și-l urmărește pe Stefano Cucchi. Bărbatul ajunge să fie arestat din cauza unei povești cu droguri și are de suferit din cauza poliției din Italia, dar și a unui sistem legal extrem de defect.

On my Skin

The next three days

Russell Crowe, Elizabeth Banks și Liam Neeson joacă în această dramă care te va ține cu sufletul la gură. Povestea urmărește un cuplu căsătorit și viața acestuia după ce soția este acuzată de crimă.

The next three days

PS: nu uita că opțiunile și noutățile sunt mai variate de atât, așa că tot ce trebuie să faci este să intri pe Netflix și să le descoperi.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Netflix seriale filme septembrie 2018 optiuni streaming binge
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde