Ce snack-uri ar trebui să ronțăi, în funcție de filmul pe care-l urmărești

TOORTITZI

Partener
Share
Tweet

Durează o eternitate să alegi filmul pe care vrei să-l urmărești, mai ales dacă decizia trebuie luată în cuplu. După ce ajungeți la un acord, urmează altă provocare la fel de mare: ce snack ronțăiți în timpul ăla? Aici vrem să te ajutăm noi cu recomandări în funcție de genul de film pe care l-ai ales.

Când te uiți la un thriller tensionat, mănâncă niște iaurt ca să te liniștești. E bogat în calciu, iar acesta ajută la stabilizarea tensiunii arteriale. Dacă nu-ți place iaurtul simplu, poți să-l întinzi peste Toortitzi și te-ai ales cu un snack genial.

Foto: pixabay.com

Când te uiți la o dramă sfâșietoare, mănâncă niște ciocolată. Conține o substanță numită feniletilamină, care favorizeaza eliberarea endorfinelor. La rândul lor, endorfinele sunt niște neurotransmițători care îți dau o stare de relaxare și chiar de fericire.

Foto: youtube.com

Dacă ai ales un film cu supereroi, e clar că te așteaptă distracție și râsete (mai puțin dacă-i făcut de DC). Snack-ul trebuie să fie pe măsură: multicolor, aromat, atrăgător, să te facă să te simți copil din nou. Jeleurile bifează toate criteriile astea, plus că nu există riscul să termini punga în primele 10 minute din film, cum se întâmplă la popcorn. Asta pentru că ai de mestecat serios.

Foto: pixabay.com

Să zicem că ai dat „play” unui film polițist complex, cu un mister care-ți solicită celulele cenușii. Poate ceva bazat pe romanele Agathei Christie. Creierul tău trebuie să fie în formă maximă dacă vrei să ghicești făptașul înaintea detectivului, iar pentru asta recomandăm avocado. Nu de alta, dar e bogat în vitamina K și în acid folic. Asta ajută la îmbunătățirea funcției cognitive, mai ales la capitolele „memorie” și „putere de concentrare”. Dacă nu-ți place avocado simplu, poți oricând să-l faci pastă și să-l întinzi pe Toortitzi.

Dacă n-ai chef să te complici cu detalii, există și snack-ul universal, alegerea perfectă indiferent de genul de film pe care-l urmărești. E vorba despre Toortitzi, dacă nu te-ai prins încă. Sunt plați, ceea ce înseamnă că poți îngrămădi o mulțime într-un castron. Sunt super-gustoși, crocanți și disponibili în sortimente pentru toate gusturile. Plus că merg împărțiți cu prietenii, dacă ești dispus să renunți la câteva mușcături.

Topic-uri

snack-uri gustari recomandari mancare sanatoasa
Arată comentariile

Noizz urban

Vezi și

Extinde