Ce trebuie să știi despre Maniac, cel mai așteptat serial din 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Maniac

Netflix nu este chiar WOW când vine vorba de filme și seriale (producții proprii), dar în mod cert excepții există, iar Maniac este cu siguranță una dintre ele.

Seria limitată va fi lansată oficial pe 21 septembrie, iar criticii de film l-au declarat cel mai așteptat serial din 2018.

Adevărul este că așteptările sunt mari, mai ales când ne gândim că Emma Stone și Jonah Hill au rolurile principale în această comedie-neagră.

Maniac

Maniac a fost regizat de Cary Fukunaga (responsabil pentru True Detective) și este bazat pe o serie norvegiană cu același nume, lansată în 2014.

Show-ul original spune povestea unui bărbat care crede că vede și experimentează toate visele pe care le are, dar, în viața reală, el este internat într-o instituție, înconjurat de pacienți, doctori și psihologi.

Maniac

Versiunea americană, sub bagheta lui Fukunaga, pune în prim plan doi străini - Stone și Hill - care participă la un experiment farmaceutic care le permite să-și trăiască visele și să-și pună în aplicare fanteziile.

Maniac

Evident, experimentul nu va da rezultatele așteptate, iar aici este momentul în care haosul și comicul intră în acțiune.

Seria aduce în fața publicului mai mulți actori cunoscuți, cum ar fi - Julia Garner, Jemima Kirke, Sally Field, Sonoya Mizuno, cât și pe Justin Theroux.

Maniac

Cu așa o distribuție, lucrurile nu arată deloc rău pentru Netflix, mai ales că alte două seriale-bombă cu actori mișto vor fi lansate: The Politician, seria lui Ryan Murphy cu Barbra Streisand și Gwyneth Paltrow în rolurile principale, dar și Wine Country, show-ul lui Amy Poehler cu Maya Rudolph și Rachel Dratch.

Până una alta, abia aștept premiera Maniac de pe 21 septembrie. Ce zici, pe tine te-a cucerit?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile